Αθλητικά

20 Νοεμβρίου 2019 08:47

Προπονητής της Τότεναμ ο Ζοζέ Μουρίνιο

Διάβασέ μου το...

Η ανακοίνωση του Συλλόγου και η δήλωση του ίδιου του προπονητή.

Προπονητής της Τότεναμ ο Ζοζέ Μουρίνιο
-

Ανακοινώθηκε από την Τότεναμ ότι ο Ζοζέ Μουρίνιο θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας, με το συμβόλαιό του να έχει ισχύ μέχρι τη σεζόν 2022-23.

«Ο Ζοζέ είναι ένας από τους πιο πετυχημένους προπονητές του ποδοσφαίρου. Έχει πλούσια εμπειρία, μπορεί να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για την ομάδα και είναι σπουδαίος τεχνικός. Έχει τιμηθεί από όλους τους συλλόγους τους οποίους έχει κοουτσάει. Πιστεύουμε ότι θα φέρει ενέργεια και εμπιστοσύνη στα αποδυτήρια», σχολίασε ο πρόεδρος της ομάδας Ντάνιελ Λέβι.

Ο Μουρίνιο από την πλευρά του δήλωσε ότι είναι «ενθουσιασμένος που θα ενταχθεί σε έναν σύλλογο με τόσο σπουδαία εμπειρία και τόσο παθιασμένους υποστηρικτές. Η ποιότητα τόσο της ομάδας όσο και της ακαδημίας με ενθουσιάζει. Το να δουλεύω με τέτοιους παίκτες είναι που με ελκύει».

Η Τότεναμ βρίσκεται στην 14η θέση στην Premier League, με 14 βαθμούς μετά από 12 αγώνες (τρεις νίκες, πέντε ισοπαλίες και τέσσερις ήττες), ενώ στο παιχνίδι της Τρίτης κόντρα στον Ολυμπιακό μπορεί να εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League.