Αθλητικά

20 Νοεμβρίου 2019 14:25

Ο Πιτίνο επιστρέφει στον Παναθηναϊκό!

Διάβασέ μου το...

Οι «πράσινοι» έκαναν το μεγάλο deal παρά την αρχική άρνηση του Αμερικανού, ο οποίος έχει αναλάβει και την τεχνική ηγεσία της Εθνικής.

Ο Πιτίνο επιστρέφει στον Παναθηναϊκό!
-

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να πέτυχε μεγάλη νίκη στο Κάουνας επί της Ζαλγκίρις με τον Γιώργο Βόβορα να κάθεται στον πάγκο ως υπηρεσιακός προπονητής, αλλά οι «πράσινοι» έψαχναν εναγωνίως τον αντικαταστάτη του Πεδουλάκη.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ήταν σε διαρκή επικοινωνία μαζί με τον Ρικ Πιτίνο εδώ και αρκετές μέρες και ενώ αρχικά έδωσε αρνητικές απαντήσεις, στη συνέχεια κάμφθηκαν οι αντιστάσεις προκειμένου να επιστρέψει στον πάγκο των πρασίνων.

Ο Ρικ Πιτίνο θα είναι λοιπόν ο επόμενος προπονητής του «τριφυλλιού», επιστρέφοντας στην ομάδα που μαζί της πήρε το νταμπλ πέρυσι και την οδήγησε στα playoffs της Euroleague με φοβερό ντεμαράζ (6η θέση και ρεκόρ 16-14 στη regular season και αποκλεισμός από τη Ρεάλ στα playoffs).

Ο Αμερικανός Θρύλος της προπονητικής με την τεράστια καριέρα στο NCAA, επιστρέφει σε ένα περιβάλλον που λατρεύεται, κάτι που φάνηκε και από την πρόσφατη παρουσία του στο ΟΑΚΑ στο ματς με την Βαλένθια, εκεί όπου βραβεύτηκε.

Το μόνο που μένει είναι η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς των πρασίνων.

Ο Πιτίνο έχει αναλάβει και την τεχνική ηγεσία της Εθνικής, την οποία θα οδηγήσει στο Προολυμπιακό τουρνουά με στόχο την πρόκριση στους Ολυμπιακούς του Τόκιο.