Αθλητικά

01 Δεκεμβρίου 2019 18:52 Τελευταία ενημέρωση : 01 Δεκεμβρίου 2019 22:19

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Ένταση και ξύλο στο “Γ. Καραϊσκάκης”

Διάβασέ μου το...

"Θερμή" υποδοχή στην αποστολή του ΠΑΟΚ επεφύλαξαν οπαδοί του Ολυμπιακού. Επενέβη η αστυνομία. Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Ένταση και ξύλο στο “Γ. Καραϊσκάκης”
-

Ένταση στο γήπεδο Γ. Καραϊσκάκης σημειώθηκε λίγο πριν την έναρξη του ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οπαδοί του Ολυμπιακού περίμεναν την αποστολή του ΠΑΟΚ έξω από τα αποδυτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης», με αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση ανάμεσα στους παίκτες, τους οπαδούς και τους αστυνομικούς.

Η αποστολή του «Δικεφάλου» έφτασε στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 18:00, όμως το πούλμαν δεν έφτασε στην είσοδο των αποδυτηρίων του γηπέδου, ως συνήθως. Αντιθέτως, είχε σταματήσει για περίπου 15 λεπτά στην πύλη της εισόδου, με αφορμή -σύμφωνα με πληροφορίες- ότι είχε χαλάσει η πύλη και δεν μπορούσε να ανοίξει, όπως αναφέρει το gazzetta.gr. 

Έπειτα από 15 λεπτά διαπραγματεύσεων, τα μέλη της αποστολής του ΠΑΟΚ βγήκαν από το πούλμαν και περπάτησαν μέχρι τα αποδυτήρια. Στο μέσο της διαδρομής, όμως, και συγκεκριμένα έξω από την αίθουσα Τύπου του γηπέδου, υπήρχαν πάνω από 20 οπαδοί του Ολυμπιακού, οι οποίοι άρχισαν τις φραστικές επιθέσεις εναντίον των μελών της αποστολής του «Δικεφάλου». 

Τα πνεύματα οξύνθηκαν και σε συνδυασμό με την παρουσία αστυνομικών με γκλομπ και ασπίδες, έπεσε αρκετό ξύλο ανάμεσα στους οπαδούς και την αστυνομία.

Όταν η αποστολή του ΠΑΟΚ έφτασε μέχρι τα αποδυτήρια, το ξύλο συνεχίστηκε ανάμεσα στην αστυνομία και τους οπαδούς, παρά τις προσπάθειες των ανθρώπων του Ολυμπιακού να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

«Οι ποδοσφαιριστές είναι όλοι καλά, βρίσκονται ήδη στα αποδυτήρια, έστω και με καθυστέρηση. Παρά το ότι στο πρωινό meeting ασφαλείας είχε συμφωνηθεί η ομάδα να περάσει με το λεωφορείο μέχρι την είσοδο των αποδυτηρίων όπως γίνεται κάθε φορά, η αστυνομία δεν φρόντισε ώστε η αποστολή να περάσει την πόρτα του γηπέδου, η οποία παρέμεινε κλειστή, παρά το αντιθέτως συμφωνημένο. Φίλαθλοι του Ολυμπιακού προπηλάκισαν τον κ.Γκαγκάτση, ενώ υπήρξε επεισόδιο ανάμεσα στα ΜΑΤ και οπαδούς του Ολυμπιακού, που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο θεωρητικά αποκλεισμένο χώρο, από τον οποίο πέρασε η αποστολή», αναφέρει η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Κατα τη διάρκεια των επεισοδίων τραυματίσθηκε αστυνομικός των ΜΑΤ, ο οποίος διακομίσθηκε στο 401 ΓΣΝΑ... 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ