Αθλητικά

04 Δεκεμβρίου 2019 09:27

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: Επιστολή στην Euroleague για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Διάβασέ μου το...

Οι "πράσινοι" ενημέρωσαν για τα μέτρα ασφαλείας που θα πάρουν ενόψει του ντέμρπι με τον Ολυμπιακό.

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: Επιστολή στην Euroleague για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
-

Σχετικά με τις πρωτοβουλίες που θα πάρει στο ευρωπαϊκό ντέρμπι «αιωνίων» με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, την Παρασκευή (6/12), για την 12η αγωνιστική ενημέρωσε τη Euroleague με επιστολή η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Στην επιστολή που έλαβε η διοργανώτρια Αρχή ανάμεσα στα μέτρα ασφαλείας συμπεριλαμβάνονται η τοποθέτηση διχτυού περιμετρικά των εξεδρών, προστατευτικών πίσω από τους πάγκους, ο μεγάλος αριθμός ανδρών ασφαλείας και οι φυσούνες στις εισόδους αθλητών και διαιτητών. Ο Παναθηναϊκός ενημέρωσε τη Euroleague και για τις επαφές που έχει με τους αρμόδιους φορείς με στόχο την ομαλή διεξαγωγή του ντέρμπι.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός είχε στείλει νωρίτερα σχετικές επιστολές στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και στο Υφυπουργείο Αθλητισμού, ενώ στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι υπήρξε απόλυτη ταύτιση με τους ανθρώπους της Αστυνομίας, της ΔΕΑΒ και του Ολυμπιακού.

Θα υπάρξουν και άλλες συναντήσεις με την Αστυνομία και τους φορείς του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για την ομαλή διεξαγωγή του ντέρμπι, όπως επίσης και με τους οργανωμένους φιλάθλους στους οποίους θα γίνουν συστάσεις από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ