Αθλητικά

13 Ιανουαρίου 2020 22:38 Τελευταία ενημέρωση : 14 Ιανουαρίου 2020 14:14

Ο Παναθηναϊκός “έκλεισε” τον Ντομινίκ Νάγκι

Διάβασέ μου το...

Ποιος είναι ο παίχτης που θα ενισχύσει το ρόστερ των “πράσινων”. Ποια αποστολή ανακοίνωσε ο Δώνης για τον αγώνα με τον ΠΑΣ.

Ο Παναθηναϊκός “έκλεισε” τον Ντομινίκ Νάγκι
-

Μετά τον Ανουάρ Τουχαμί που υπέγραψε (για έξι μήνες) κι ανακοινώθηκε τη Δευτέρα από το «τριφύλλι», ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να ολοκληρώσει και τη μεταγραφή του Ντομινίκ Νάγκι, καθώς επήλθε οριστική συμφωνία των «πράσινων» με τη Λέγκια πάνω σε όλους τους όρους του δανεισμού του διεθνούς Ούγγρου εξτρέμ και το βράδυ της ίδιας μέρας, ο παίκτης έφτασε στην Αθήνα για λογαριασμό του «τριφυλλιού».

Η βασική εκκρεμότητα στις διαπραγματεύσεις των δύο συλλόγων, είχε να κάνει με το ύψος της οψιόν αγοράς του από τους «πράσινους». Οι Πολωνοί ξεκίνησαν τις συζητήσεις από το 1,5 εκατ. ευρώ και στην πορεία «έπεσαν» στο 1 εκατ. ευρώ. Ο Τσάβι Ρόκα συνέχισε τις συζητήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της Δευτέρας κι εντέλει κατάφερε να ρίξει τη ρήτρα εξαγοράς του Μαγυάρου μεσοεπιθετικού, κάτω από το 1 εκατ. ευρώ, σε ένα σύνθετο deal που περιλαμβάνει εκτός από φιξ ποσό (εφόσον οι «πράσινοι» αποφασίσουν το καλοκαίρι να αγοράσουν τον Νάγκι) και διάφορα μπόνους συμμετοχών και στόχων.

Αυτό που απέμενε, ήταν να διευθετήσει ο πολωνικός σύλλογος μία οφειλή που έχει προς τον Ούγγρο άσο, προκειμένου να αποχωρήσει και τυπικά από την ομάδα. Κι από τη στιγμή που τακτοποιήθηκε κι αυτό το «μέτωπο» και ο Νάγκι κατάφερε να βρει εντέλει -την ύστατη ώρα- εισιτήρια για τη βραδινή πτήση της Δευτέρας (13/1) από Βαρσοβία για Αθήνα, έφτασε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» λίγο μετά τις 21:30. Ο Νάγκι θα περάσει το πρωί της Τρίτης (14/1) από ιατρικά και εργομετρικά κι εν συνεχεία να υπογράψει τον εξάμηνο δανεισμό του στους «πράσινους», πριν πάει στο Κορωπί για την πρώτη προπόνησή του με το «τριφύλλι». Εφόσον δε, προλάβουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού να εκδώσουν το δελτίο του, θα είναι διαθέσιμος για τον κυριακάτικο (19/1/, 15:00) εκτός έδρας αγώνα με την Ξάνθη στα Πηγάδια.

Στο αγωνιστικό σκέλος, οι «πράσινοι» επέστρεψαν στις προπονήσεις, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννενα, την Τετάρτη, στο ΟΑΚΑ. Ο Ζοάο Νούνες αποχώρησε με διάταση στον προσαγωγό κι αποκλείστηκε από την αποστολή που ανακοίνωσε ο Γιώργος Δώνης, για το ματς με τους Γιαννιώτες. Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού αποσύρθηκαν μετά την προπόνηση σε ξενοδοχείο, όπου θα παραμείνουν μέχρι το μεσημέρι του αγώνα (με εξαίρεση την προπόνηση της Τρίτης 14/1), προκειμένου να υπάρξει η μέγιστη δυνατή συγκέντρωση.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Αποστολάκης, Κότσαρης, Βαγιαννίδης και θεραπεία ο Σέχου, ενώ ο Μακέντα ένιωθε καλύτερα μετά το σφίξιμο στο δικέφαλο που αισθάνθηκε στο φινάλε του αγώνα με τον Πανιώνιο και προπονήθηκε κανονικά. Στην προπόνηση συμμετείχε και ο Ανουάρ που εντάχθηκε πλέον στο πρόγραμμα του «τριφυλλιού». 

Την 22μελή αποστολή που επέλεξε για τη ρεβάνς της Τετάρτης ο Δώνης, συγκροτούν οι: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Κολοβός, Δώνης, Μακέντα, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Μπεκ, Μπουζούκης, Περέα, Κουρμπέλης, Θεοχάρης, Μαυρομμάτης, Πούγγουρας, Καμπετσής, Αλεξανδρόπουλος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ