Αθλητικά

16 Ιανουαρίου 2020 13:37

Ολυμπιακός: πληθαίνουν οι “μνηστήρες” για Τσιμίκα

Διάβασέ μου το...

Μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του Έλληνα διεθνή παραμένει η Νάπολι. Ποιος σύλλογος της Premier League, εκδήλωσε το ενδιαφέρον του.

Ολυμπιακός: πληθαίνουν οι “μνηστήρες” για Τσιμίκα
-

Ο Κώστας Τσιμίκας ανάμεσα σε... Κώστα Μανωλά και Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Δεδομένη θεωρούν τα ιταλικά ΜΜΕ την μεταγραφή του Κώστα Τσιμίκα στη Νάπολι, ενώ η corriere dello sport εμπλέκει σήμερα και την Άρσεναλ στην διεκδίκηση του Έλληνα διεθνή αμυντικού του Ολυμπιακού.

«Ο Τσιμίκας παρακολουθείται επίμονα από μία μεγάλη ομάδα της Premier League, την Άρσεναλ. Όλα θα εξαρτηθούν για τη Νάπολι, από την παραχώρηση του Φαουζί Γκουλάμ. Και πραγματικά η Premier League, θα μπορούσε να είναι ο ιδανικός προορισμός για την Αλεγερινό ακραίο», αναφέρει η ιταλική εφημερίδα.

Εφημερίδες και ιστοσελίδες στη Νάπολι, σημειώνουν με βεβαιότητα, ότι η μεταγραφή του Τσιμίκα θα έχει ολοκληρωθεί έως το τέλος της εβδομάδας, αλλά διαφέρουν στις αναφορές τους σχετικά με το ποσό που θα χρειαστεί να πληρώσει η Νάπολι για τη μετακίνηση.

Άλλα δημοσιεύματα αναφέρονται μεταξύ 6-8 εκατομμύρια ευρώ και άλλα φτάνουν μέχρι τα 20 εκατομμύρια, ενώ κάποια «αποκαλύπτουν» ενδιαφέρον της Νάπολι για τον Ντανιέλ Ποντένσε σημειώνοντας, πάντως, πως για την απόκτησή του, θα χρειαστούν 25 εκατομμύρια ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ