Αθλητικά

17 Ιανουαρίου 2020 16:26

Ο Ζήσης επιστρέφει στην ΑΕΚ

Διάβασέ μου το...

Ο Έλληνας γκαρντ αποδεσμεύτηκε από την Μπανταλόνα και θα κλείσει την ένδοξη του καριέρα στην «Ένωση».

Ο Ζήσης επιστρέφει στην ΑΕΚ
-

Ο Νίκος Ζήσης αποτελεί και επίσημα παρελθόν από την Μπανταλόνα, αφού ο ισπανικός σύλλογος ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας τους. Έτσι ο Έλληνας γκαρντ βρίσκεται ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στην ΑΕΚ, στην οποία, όπως όλα δείχνουν, θα επιστρέψει και θα ολοκληρώσει την καριέρα του.

«Ο Νίκος Ζήσης αποδεσμεύτηκε από τον σύλλογο της Μπανταλόνα. Ο σύλλογος και ο Ζήσης συμφώνησαν να λύσουν κοινή συναινέσει το συμβόλαιο συνεργασίας τους που είχε ισχύ μέχρι το 2021» ανακοίνωσε η Μπανταλόνα.

Στο μεταξύ ο εκπρόσωπος του παίκτη, Γιώργος Δημητρόπουλος, με ανάρτησή του στο Twitter ανέφερε ότι «ο Ζήσης θα κλείσει μια μεγάλη καριέρα σωστά, εκεί που έπρεπε», αφήνοντας να φανεί ότι είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του στην ΑΕΚ, κάτι που επισημοποιήθηκε λίγο αργότερα από την ΚΑΕ.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ

Η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ γνωστοποίησε σήμερα (17/1) την επιστροφή του 36χρονου γκαρντ στον «Δικέφαλο». Ο πρώην αρχηγός της εθνικής ανδρών υπέγραψε στην Ένωση έως το καλοκαίρι του 2021 και θα ξαναφορέσει τα κιτρινόμαυρα, ύστερα από την πενταετή θητεία του στην ΑΕΚ (2000-05), με την οποία πανηγύρισε ένα πρωτάθλημα (2001-02) και ένα κύπελλο (2000-01) Ελλάδας.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ με τον τίτλο Ο Νίκος Ζήσης (ξανά) στη «Βασίλισσα» έχει ως εξής:
Δεκαπέντε χρόνια σαν... αιώνας. Τόσο έμεινε μακριά από την ομάδα της καρδιάς του ο Νίκος Ζήσης.

Ο Μακεδόνας γκαρντ «φλέρταρε» ξανά στο πρόσφατο παρελθόν με τη «Βασίλισσα», ήτοι επί Διοικήσεως Μάκη Αγγελόπουλου, και πλέον «ήγγικεν η ώρα». Ο Νίκος Ζήσης των 24 συλλογικών τροπαίων και των εθνικών θριάμβων, θα φορέσει και πάλι την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Η ΑΕΚ BC ανακοινώνει, ότι συμφώνησε σήμερα (17/01) με τον Νίκο Ζήση, για συμβόλαιο 1,5 έτους, ήτοι έως το Καλοκαίρι του 2021. Ο πρώην αρχηγός της Εθνικής Ομάδας υπέγραψε πριν από λίγο το συμβόλαιό του με την «Ένωση».

Νίκο, καλώς όρισες στο «σπίτι» σου.