Αθλητικά

26 Ιανουαρίου 2020 23:10 Τελευταία ενημέρωση : 27 Ιανουαρίου 2020 00:53

Κόμπι Μπράιντ: Μηνύματα θλίψης κατακλύζουν τα social media

Διάβασέ μου το...

Παγκόσμιο σοκ για τον θάνατο του σούπερ σταρ του μπάσκετ, που “έφυγε” τόσο άδοξα από τη ζωή.

Κόμπι Μπράιντ: Μηνύματα θλίψης κατακλύζουν τα social media
-

Η είδηση του θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ έκανε αστραπιαία τον γύρο του κόσμου μέσω των social media. Μηνύματα θλίψης κατακλύζουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ένα τεράστιο “γιατί” έχει απλώσει βαριά τη σκιά του…

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, έγραψε στο Twitter: «Πληροφορίες αναφέρουν πως ο θρύλος του μπάσκετ, Κόμπι Μπράιαντ και τρεις άλλοι σκοτώθηκαν σε συντριβή ελικοπτέρου στην Καλιφόρνια. Αυτό είναι τρομακτική είδηση!»

«Δεν ξέρω από που να ξεκινήσω. Άρχισα να παίζω μπάσκετ εξαιτίας του Κόμπι, όταν τον είδα στους τελικούς του 2010. Δεν είχα ξαναδεί αγώνα νωρίτερα και αυτοί οι τελικοί ήταν σημείο αναφοράς στη ζωή μου. Ήθελα να γίνω σαν τον Κόμπι. Είμαι τόσο φρικτά θλιμμένος τώρα…», γράφει ο Τζόελ Εμπίντ.

«Δεν θα ξεχαστείς ποτέ», σημειώνει στο μήνυμα που ανήρτησε στα αγγλικά η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

«Είναι στιγμές που τα λόγια δεν έχουν σημασία. Είναι στιγμές που το μόνο που σου έρχεται στο μυαλό είναι η λέξη ΓΙΑΤΙ. Το παγκόσμιο μπάσκετ θρηνεί. Καλό ταξίδι τεράστιε Kobe Bryant. Για πάντα στις καρδιές μας...», αναφέρει η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

«Αναπαύσου εν ειρήνη», είναι το μήνυμα που ανήρτησε στα αγγλικά η ΚΑΕ ΑΕΚ, το οποίο συνοδεύεται από μία φωτογραφία του Κόμπι Μπράιαντ.

Δείτε το βίντεο-ντοκοουμέντο απο την συντριβή του ελικοπτέρου και εικόνες απο τον τόπο της τραγωδίας:


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ