Αθλητικά

24 Οκτωβρίου 2020 22:32 Τελευταία ενημέρωση : 25 Οκτωβρίου 2020 15:09

Νέα γκέλα για τον Παναθηναϊκό

Διάβασέ μου το...

Σοκ στις καθυστερήσεις για τους "πράσινους" κόντρα στον Βόλο στο ΟΑΚΑ.

Νέα γκέλα για τον Παναθηναϊκό
-

Οι «πράσινοι» κρατούσαν την πρώτη  νίκη στο πρωτάθλημα στα χέρια τους, όμως οπισθοχώρησαν και το πλήρωσαν καθώς ισοφαρίστηκαν στο 90+2'.Καρλίτος και Ουάρντα πρωταγωνιστές

Ο Παναθηναϊκός ανέλαβε από την αρχή τα ηνία του αγώνα και στο 11’ ο Καρλίτος από καλή θέση σούταρε άουτ, με τον Βόλο να απαντά άμεσα (πάλι λάθος Χατζηγιοβάνη) με το σουτ του Φεράρι.

Πάλι ο Καρλίτος στο 16’ αυτή τη φορά νικήθηκε από τον Γκαραβέλη, σε ένα ματς με πολύ καλό ρυθμό. Ο Βόλος πάντως είχε ισορροπήσει και με τους Ουάρντα και Φεράρι από αριστερά έβαζε δύσκολα στους γηπεδούχους, με τον Αιγύπτιο να ζητά και πέναλτι για μια πτώση στην περιοχή στο 32’. Ο Παπαπέτρου το είδε πάντως και στο VAR και είπε «παίζετε».

Ο Καρλίτος στο 37’ έστειλε την μπάλα άουτ μετά από σερί κόρνερ των «πρασίνων», ενώ πριν ο Γκουαροτσένα είχε διώξει πάνω στη γραμμή το σουτ του Μαουρίσιο. Ο καλύτερος του γηπέδου, Ουάρντα, στο 41’ κέρδισε φάουλ σε καλή θέση που πάντως πέρασε ανεκμετάλλευτο. To ημίχρονο έληξε 0-0, με τις εντυπώσεις πάντως να είναι υπέρ των φιλοξενουμένων.

Οι «πράσινοι» μπήκαν πάλι καλύτερα στο β’ μέρος, ξεκινώντας τις επιθέσεις του από δεξιά με τον Σάντσες και σε μια ενέργεια του ο Παναθηναϊκός κέρδισε πέναλτι για χέρι του Σάντσεθ του Βόλου στο 52’. Το πέναλτι εκτέλεσε χωρίς φόρα ο Καρλίτος, με τον Γκαραβέλη να αποκρούει στα δεξιά και τους γηπεδούχους να χάνουν πέναλτι σε δεύτερο σερί ματς.

Όμως, στην εξέλιξη της φάσης από το κόρνερ, ο Μαουρίσιο γύρισε την μπάλα και ο Καρλίτος αυτή τη φορά με κεφαλιά έκανε το 1-0 στο 56’. Το παράδοξο είναι πως μετά το γκολ ο Παναθηναϊκός έδωσε γήπεδο στον Βόλο, ενώ το ίδιο παράδοξο ήταν η απόφαση του Μπόλονι να βάλει τον Μολό στο 67’ αντί του Άιτορ.

Ο ανεβασμένος Μαρτίνες δημιουργούσε ρήγματα από δεξιά, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να χτυπήσουν στην κόντρα. Ο προπονητής του Βόλου ρίσκαρε κι άλλο αλλάζοντας σε 4-4-2 τη διάταξη (μπήκε και ο Νίνης), ενώ ο Μπόλονι έβαλε και τον Μπουζούκη. O Μακέντα στο 80’ βγήκε τετ-α-τετ αλλά καθυστέρησε και κόπηκε, με τον Παναθηναϊκό να παίζει με τη φωτιά, με τον Ιταλό να ξανακάνει το ίδιο το 84’. Έτσι, ο Παναθηναϊκός πλήρωσε την οπισθοχώρηση του, καθώς στο 90+2' ο Μπαρτόλο με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Λ. Μπόλονι): Διούδης, Φ. Σάντσες, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Ζαγαρίτης, Αϊτόρ (68’ Μολό), Κουρμπέλης, Μαουρίσιο, Χατζηγιοβάνης, Μακέντα, Καρλίτος (75’ Μπουζούκης).

ΒΟΛΟΣ (Αν. Λόπες): Γκαραβέλης, Φεράρι, Σ. Σάντσες, Κολόμπο, Τέκιο (73’ Νίνης), Μπαριέντος (77’ Μπαρτόλο), Ριένστρα, Ουάρντα, Γκουαροτσένα (90’+3’ Ντεντάκης), Μαρτίνες (90’+4’ Κιάκος), Δουβίκας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ