Αθλητικά

12 Ιουνίου 2021 19:31 Τελευταία ενημέρωση : 14 Ιουνίου 2021 14:18

Euro 2020: Ήξερες ότι η Ρωσία…

Διάβασέ μου το...

Ο Μανώλης Μανής σταχυολογεί μικρές "λεπτομέρειες" για τις ομάδες, που παίρνουν μέρος στην "μεγάλη γιορτή της μπάλας", που προβάλλεται απο τον ΑΝΤ1.

Euro 2020: Ήξερες ότι η Ρωσία…
-

Η Ρωσία είναι στον 2ο Όμιλο μαζί με Βέλγιο, Δανία και Φινλανδία.

Οι Ρώσοι ψάχνουν την πρώτη τους νίκη μετά από 5 αγώνες σε τελικές φάσεις Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων.

Η τελευταία νίκη τους ήταν στην πρεμιέρα του EURO του 2012, στις 8 Ιουνίου, κόντρα στην Τσεχία με 4-1.

Ακολούθησαν η ισοπαλία με την Πολωνία και η ήττα από την Ελλάδα το 2012 και ισοπαλία με την Αγγλία, ήττα από την Σλοβακία και την Ουαλία για την διοργάνωση του 2016.

EURO 2020 - ΑΝΤ1

Το Euro 2020 «δυνατά» στον ΑΝΤ1

Το EURO 2020 ξεκίνησε και τα μεγαλύτερα αστέρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου παίζουν μπάλα στο γήπεδο του ΑΝΤ1! 

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Αντουάν Γκριεζμάν, o Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, και πολλοί άλλοι άσοι του ποδοσφαίρου, θα μας χαρίσουν μεγάλες συγκινήσεις και μαγικές στιγμές με τη «στρογγυλή θεά», στη μάχη για την κορυφή και την κατάκτηση του EURO 2020. 

O ANT1 θα μεταδώσει και τα 51 ματς της διοργάνωσης, ενώ η ποδοσφαιρική πανδαισία συμπληρώνεται από τρεις καθημερινές εκπομπές.

EUROSHOW

«EUROSHOW»

Η εκπομπή «EUROSHOW» με τους Αντώνη Καρπετόπουλο, Γρηγόρη Παπαβασιλείου και Γιώργο Λιώρη έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή στις 21:00, λίγο πριν την πρώτη σέντρα του EURO 2020. Σε ζωντανή σύνδεση με το «Ολίμπικο» της Ρώμης, παρακολουθήσαμε σε απευθείας μετάδοση τη φαντασμαγορική τελετή έναρξης της μεγάλης ευρωπαϊκής γιορτής του ποδοσφαίρου.

Για έναν μήνα η εκπομπή «EUROSHOW» με τους Αντώνη Καρπετόπουλο, Γρηγόρη Παπαβασιλείου και Γιώργο Λιώρη, θα δίνει καθημερινά γύρω στις 00:00 το στίγμα των αγώνων του μεγάλου ποδοσφαιρικού γεγονότος του καλοκαιριού.

Εκλεκτοί καλεσμένοι, ζωντανές συνδέσεις και πολλές εκπλήξεις, μετά από τις σπουδαίες αναμετρήσεις της ημέρας, τα μεσάνυχτα, στο «EUROSHOW». 

Όλο το αθλητικό δυναμικό του ΑΝΤ1 θα μεταφέρει όλες τις πληροφορίες και τις εξελίξεις από το EURO 2020! 

#Euroshow_Ant1

Instagram: @euro2020_ant1

Twitter: @euro2020_ant1

Facebook: @euro2020ant1

 EURODAY

«EURODAY»

Από το Σάββατο 12 Ιουνίου και κάθε μεσημέρι στις 15:00, το «EURODAY» με τους Δημοσθένη Γεωργακόπουλο και Ηλία Βλάχο θα ανοίγει το ποδοσφαιρικό δεκάωρο πρόγραμμα του σταθμού για το μεγαλύτερο αθλητικό event του καλοκαιριού.

Η εκπομπή θα μας βάζει στο κλίμα των αγώνων της ημέρας με όλα τα τελευταία νέα των ομάδων, τα παραλειπόμενα από την επετειακή διοργάνωση, αλλά και μέσα από πλούσια αφιερώματα. Το μενού, λίγο πριν από τη σέντρα των αγώνων, θα περιλαμβάνει εκλεκτούς καλεσμένους, ζωντανές συνδέσεις σε κάθε γωνιά της Ευρώπης, social media με τη συμμετοχή του κοινού και πολλές εκπλήξεις. 

«EURODAY» με τους Δημοσθένη Γεωργακόπουλο και Ηλία Βλάχο. Πρεμιέρα Σάββατο 12 Ιουνίου και καθημερινά στις 15:00. 

#Euroday_Ant1

ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ

«ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ»

Σταύρος Σβήγκος, Γιώργος Λέντζας, Νικόλας Ράπτης και Χάρης Νταρζάνος από τις 12 Ιουνίου στις 21:00, έρχονται στον ΑΝΤ1 με την εκπομπή «ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ». Η ανατρεπτική παρέα θα μαζεύεται κάθε βράδυ στην… ταράτσα για να σχολιάσει με χιουμοριστική διάθεση και ιδιαίτερο τρόπο τα highlights του EURO 2020 και όχι μόνο. Ο Σταύρος, ο Γιώργος, ο Νικόλας και ο Χάρης θα συγκρούονται για τις αγαπημένες τους εθνικές ομάδες και θα μεταφέρουν χρηστικές οδηγίες για την παρακολούθηση των αγώνων. 

#PaiksteMpala 

«ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ» με τους Σταύρο Σβήγκο, Γιώργο Λέντζα, Νικόλα Ράπτη, Χάρη Νταρζάνο. Πρεμιέρα 12 Ιουνίου και κάθε βράδυ στις 21:00.

Ειδήσεις σήμερα:

Φονική κακοκαιρία: Νεκρός άνδρας στην Πολίχνη

Κορονοϊός: 591 νέα κρούσματα στην Ελλάδα

Roland Garros - Σάκκαρη: Επέστρεψε στην Αθήνα με ψηλά το κεφάλι (βίντεο)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ