Αθλητικά

11 Ιουνίου 2021 20:38

Euro 2020 – Κροατία: οι Κροάτες διεθνείς δεν θα γονατίσουν στο Γουέμπλεϊ

Διάβασέ μου το...

Τι αναφέρει η κροατική ομοσπονδία ποδοσφαίρου για την απόφαση της να μη συμμετάσχει σε αυτή την κίνηση η οποία εκφράζει την αλληλεγγύη έναντι των θυμάτων του ρατσισμού και των διακρίσεων.

Euro 2020 – Κροατία: οι Κροάτες διεθνείς δεν θα γονατίσουν στο Γουέμπλεϊ
-

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Κροατίας (HNS) ανακοίνωσε ότι οι παίκτες της Εθνικής ομάδας δεν θα γονατίσουν στο στάδιο Γουέμπλεϊ πριν από την έναρξη του αγώνα εναντίον της Αγγλίας, την Κυριακή 13 Ιουνίου, για το Euro 2020.

Μια κίνηση που στο Ηνωμένο Βασίλειο έχει πια καθιερωθεί, καθώς δεικνύει την αλληλεγγύη του ποδοσφαίρου έναντι των θυμάτων του ρατσισμού και των διακρίσεων.

Η κροατική ομοσπονδία διευκρίνισε ότι «σέβεται όλους τους τρόπους με τους οποίους κάποιος αντιτίθεται στο ρατσισμό ή οποιαδήποτε άλλη μορφή διάκρισης» και ζητά να γίνει κατανοητή η θέση της.

ΥΠΕΡΘΕΑΜΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1

Ο ΑΝΤ1 ειναι ο πρώτος ιδιωτικός σταθμός στην Ελλάδα που θα προβάλλει την κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση σε επίπεδο εθνικών ομάδων, με εκπομπές και μετάδοση τριών αγώνων καθημερινά, απο τις 11 Ιουνίου και για έναν μήνα. Για να δεις το πλήρες πρόγραμμα, πάτησε ΕΔΩ.

Λίγο πριν την πρώτη σέντρα του Euro 2020 η εκπομπή “Euroshow” με τους Αντώνη ΚαρπετόπουλοΓρηγόρη Παπαβασιλείου και Γιώργο Λιώρη θα κάνει πρεμιέρα. Σε ζωντανή σύνδεση με το “Ολίμπικο” της Ρώμης, θα παρακολουθήσουμε σε απευθείας μετάδοση τη φαντασμαγορική τελετή έναρξης της μεγάλης ευρωπαϊκής γιορτής του ποδοσφαίρου.

Σταύρος ΣβήγκοςΓιώργος ΛέντζαςΝικόλας Ράπτης και Χάρης Νταρζάνος από τις 12 Ιουνίου στις 21:00έρχονται στον ΑΝΤ1 με την εκπομπή “Παίξτε μπάλα”. Η ανατρεπτική παρέα θα μαζεύεται κάθε βράδυ στην… ταράτσα, για να σχολιάσει με χιουμοριστική διάθεση και ιδιαίτερο τρόπο τα highlights του Euro 2020 και όχι μόνο.

Από το Σάββατο 12 Ιουνίου και κάθε μεσημέρι στις 15:00, το “Euroday” με τους Δημοσθένη Γεωργακόπουλο και Ηλία Βλάχο θα ανοίγει το ποδοσφαιρικό δεκάωρο πρόγραμμα του σταθμού για το μεγαλύτερο αθλητικό event του καλοκαιριού.