Αθλητικά

12 Ιουνίου 2021 23:06

Euro 2020 - Έρικσεν: Ο ποδοσφαιρικός πλανήτης εύχεται στον Δανό ποδοσφαιριστή

Διάβασέ μου το...

Ευχές για ταχεία ανάρρωση στον 29χρονο ποδοσφαιριστή, που κατέρρευσε στη διάρκεια του αγώνα, “παγώνοντας” τη διεθνή κοινή γνώμη.

Euro 2020 - Έρικσεν: Ο ποδοσφαιρικός πλανήτης εύχεται στον Δανό ποδοσφαιριστή
-

΅

Αμέτρητες είναι οι προσευχές και οι ευχές για να ξεπεράσει τον κίνδυνο με τη ζωή του ο Κρίστιαν Έρικσεν, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση σε νοσοκομείο της Κοπεγχάγης.

Η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ουαλίας με tweet αναφέρει ότι «παίκτες και προσπωπικό προσεύχονται για τον Κρίστιαν Έρικσεν και την οικογένειά του».

Ανάλογη ήταν και η θέση της Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της Αγγλίας (FA): «Οι σκέψεις μας αυτό το βράδυ είναι με τον Κρίστιαν Έρικσεν και την οικογένειά του και όλους όσοι συνδέονται με το ποδόσφαιρο στη Δανία».

Άμεση ήταν και η ενημέρωση από την Τότεναμ, πρώην ομάδα του παίκτη: «Όλες μας οι σκέψεις είναι μαζί σου, Κρίστιαν Έρικσεν και στην οικογένειά σου.»

Ο γκολκίπερ της Λίβερπουλ, Άλισον Μπέκερ, έκανε τη δική του ανάρτηση: «Προσεύχομαι για σένα Κρίστιαν Έρικσεν.»

Η ομάδα του Έρικσεν, η πρωταθλήτρια Ιταλίας Ίντερ, ανήρτησε στο λογαριασμό της στο Twitter το δικό της μήνυμα: «Φόρτσα Κρις, όλες μας οι σκέψεις είναι μαζί σου».

EURO 2020 - ΔΑΝΙΑ - ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ - ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΕΡΙΚΣΕΝ

Το συγκινητικό μήνυμα του Κριστιάνο Ρονάλντο

Με ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα μέσω των social media, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, έσπευσε να ευχηθεί ταχεία ανάρρωση στον Κρίστιαν Έρικσεν, ο οποίος κατέρρευσε λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου του αγώνα του 2ου ομίλου του Euro 2020, ανάμεσα στην Δανία και στην Φινλανδία.

Ο CR7 αναφέρει: «Οι σκέψεις μας και οι προσευχές είναι με τον Κρίστιαν Έρικσεν και την οικογένειά του. Ο κόσμος του ποδοσφαίρου είναι ενωμένος ελπίζοντας για καλά νέα. Υπολογίζω να σε βρω σύντομα στον αγωνιστικο χώρο, Κρις! Μείνε δυνατός» έγραψε ο σταρ της Γιουβέντους, ο οποίος τον τελευταίο 1,5 χρόνο είναι αντίπαλος με τον Δανό άσο στη Serie A, στο πλαίσιο αναμετρήσεων της “Γηραιάς Κυρίας” με την Ίντερ.

EURO 2020 - ΔΑΝΙΑ - ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ - ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΕΡΙΚΣΕΝ

Ειδήσεις σήμερα:

Αποκάλυψη Nordic Monitor: Απόρρητο σχέδιο των Τούρκων για επίθεση σε Ελλάδα και Αρμενία

Φονική κακοκαιρία: Νεκρός άνδρας στην Πολίχνη

Roland Garros - Σάκκαρη: Επέστρεψε στην Αθήνα με ψηλά το κεφάλι (βίντεο)