Αθλητικά

29 Ιουνίου 2021 20:58 Τελευταία ενημέρωση : 29 Ιουνίου 2021 21:17

Euro 2020: Η Αγγλία “σκότωσε” τη Γερμανία (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Ντελίριο στο Wembley για τη νίκη επί των “πάντσερ” και την πρόκριση στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Euro 2020: Η Αγγλία “σκότωσε” τη Γερμανία (βίντεο)
-

Ο “μίστερ-γκολ” της Αγγλίας, Ραχίμ Στέρλινγκ, άνοιξε τον δρόμο και ο αρχηγός των “Τριών Λιονταριών”, Χάρι Κέιν, έδωσε την “χαριστική βολή” στην Γερμανία, στο μεγάλο ντέρμπι των “16” του Euro 2020.

Η Αγγλία ήταν η μεγάλη νικήτρια με 2-0 στο Wembley και με πανηγυρικό τρόπο πήρε το “εισιτήριο” για τους προημιτελικούς, όπου θα περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της από το τελευταίο ζευγάρι των “νοκ άουτ” αγώνων ανάμεσα στη Σουηδία και στην Ουκρανία.

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι έκανε ό,τι ακριβώς στα ματς των ομίλων με Κροατία και Τσεχία, άνοιξε το σκορ στο 75ο λεπτό δίνοντας το έναυσμα για τους πανηγυρισμούς στο “ναό του ποδοσφαίρου”, υπό το βλέμμα του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της συζύγου του, Κέιτ.

Αγγλία - Γερμανία - Euro2020 - ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΟΥΙΛΙΑΜ

Ήταν το τρίτο γκολ του Στέρλινγκ στη διοργάνωση και το 15ο στα τελευταία 20 ματς με την φανέλα της εθνικής ομάδας της Αγγλίας.

Η Γερμανία, που είχε τις κλασικές ευκαιρίες στο ματς, με τον Βέρνερ στο πρώτο μέρος και τον Χάβερτς στο ξεκίνημα του δεύτερου (ο Πίκφορντ έδωσε την ομάδα του και στις δύο περιπτώσεις), έχασε ανεπανάληπτο “τετ -α- τετ” μετά το προβάδισμα της Αγγλίας για να ισοφαρίσει, όταν ο Μίλερ βρέθηκε μόνος του απέναντι στον Πίκφορντ, αλλά πλάσαρε άουτ.

Και αμέσως μετά, από σέντρα του Γκρίλις, ο οποίος από τη στιγμή της αλλαγής του άλλαξε την εικόνα των γηπεδούχων, ο Χάρι Κέιν με κεφαλιά στο 86΄ έδωσε το χαριστικό χτύπημα στα “πάντσερ”, με το πρώτο του γκολ στο τουρνουά.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αγγλία (Γκάρεθ Σαουθγκέιτ): Πίκφορντ, Γουόκερ, Μαγκουάιρ, Στόουνς, Τρίπιερ, Ράις (88΄ Χέντερσον), Φίλιπς, Σο, Σακά (69΄ Γκρίλις), Κέιν, Στέρλινγκ.

Γερμανία (Γιόακιμ Λεβ): Νόιερ, Ρίντιγκερ, Χούμελς, Γκίντερ (87΄ Τσαν), Κίμιχ, Κρόος, Γκορέτσκα, Γκόσενς (88΄ Σανέ), Μίλερ (90΄+2 Μουσιάλα), Χάβερτς, Βέρνερ (69΄ Γκνάμπρι).

Αγγλία - Γερμανία - Euro2020

Υπερθέαμα στον ΑΝΤ1

Όλοι οι αγώνες της φάσης των "16" του Euro 2020 μεταδίδονται απευθείας από τον ΑNT1ενώ η ποδοσφαιρική πανδαισία εμπλουτίζεται με εκπομπές και εκλεκτούς καλεσμένους.

Κάθε μεσημέρι στις 16:00 το “Euroday” με τους Δημοσθένη Γεωργακόπουλο και Ηλία Βλάχο θα ανοίγει το ποδοσφαιρικό δεκάωρο πρόγραμμα του σταθμού για το μεγαλύτερο αθλητικό event του καλοκαιριού.

Σταύρος ΣβήγκοςΓιώργος ΛέντζαςΝικόλας Ράπτης και Χάρης Νταρζάνος είναι στον ΑΝΤ1 με την εκπομπή “Παίξτε μπάλα”. Η ανατρεπτική παρέα θα μαζεύεται κάθε βράδυ στην… ταράτσα, για να σχολιάσει με χιουμοριστική διάθεση και ιδιαίτερο τρόπο τα highlights του Euro 2020 και όχι μόνο.

Επίσης, στην εκπομπή “Euroshow” με τους Αντώνη Καρπετόπουλο, Γρηγόρη Παπαβασιλείου και Γιώργο Λιώρη, δίνεται καθημερινά γύρω στις 00:00 το στίγμα των αγώνων του μεγάλου ποδοσφαιρικού γεγονότος του καλοκαιριού. Εκλεκτοί καλεσμένοιζωντανές συνδέσεις και πολλές εκπλήξεις, μετά από τις σπουδαίες αναμετρήσεις της ημέρας, τα μεσάνυχτα, στο “Euroshow”.

Αγγλία - Γερμανία - Euro2020

Ειδήσεις σήμερα:

Κλοπή στην Εθνική Πινακοθήκη - Η απολογία του δράστη: Πώς σχεδίασε την κλοπή του αιώνα

Λαμία: Ηλικιωμένη με άνοια ζούσε δίπλα στον νεκρό αδελφό της

Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα: Άνοιξε η πλατφόρμα για τις αιτήσεις