Αθλητικά

13 Οκτωβρίου 2021 08:23 Τελευταία ενημέρωση : 13 Οκτωβρίου 2021 12:28

Indian Wells – Τσιτσιπάς: Στους “16” με ανατροπή

Διάβασέ μου το...

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε να νικήσει τον Φάμπιο Φονίνι και πέρασε στην επόμενη φάση.

Indian Wells – Τσιτσιπάς: Στους “16” με ανατροπή
-


Ο Φάμπιο Φονίνι δυσκόλεψε τον Στέφανο Τσιτσιπά, αλλά ο 23χρονος Έλληνας τενίστας κατάφερε να πάρει την νίκη και να περάσει στην φάση των «16» του Indian Wells.

Παρότι έμεινε πίσω με σετ και μπρέικ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς λύγισε τον 34χρονο Ιταλό με 2-6, 6-3, 6-4 σε 2 ώρες και 2 λεπτά και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στον τρίτο γύρο του BNP Paribas Open.

Εκεί θα αντιμετωπίσει τα ξημερώματα της Πέμπτης τον Αυστραλό Άλεξ Ντε Μινόρ, Νο.27 στην παγκόσμια κατάταξη, που άφησε εκτός με 6-4, 6-2 τον Κριστιάν Γκαρίν.

Ο Ελληνας πρωταθλητής δεν μπήκε καλά στο πρώτο σετ και το έχασε εύκολα με 6-2. Στη συνέχεια ανέβασε ταχύτητα επέβαλε τον ρυθμό του και τελικά πήρε τη νίκη πρόκριση.

Μετά το ματς ο Τσιτσιπάς δήλωσε:

«Φανταστική επιστροφή. Δεν ξέρω τι έγινε. Ήθελα να ξαναμπώ στο παιχνίδι και έγινε με κάποιο τρόπο. Πήγα πόντο πόντο προσπαθώντας να συνέλθω στο ματς. Είχα υπομονή και στις κρίσιμες στιγμές βρήκα σωστά χτυπήματα», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Είχα δύσκολες στιγμές στην αναμέτρηση που έπρεπε να τις αντιμετωπίσω. Είχε καλή σειρά πόντων ο αντίπαλός μου και έπρεπε να βρω απαντήσεις. Δεν ήταν από τα καλύτερα παιχνίδια μου, αλλά βελτιώθηκα και βρήκα τον τρόπο να γυρίσω την κατάσταση».

Ειδήσεις σήμερα:

Πανελλαδικές 2022: Πώς θα εξεταστούν οι μαθητές των ΓΕΛ

Σεισμός στην Κρήτη - Παπαδόπουλος: δεν είμαστε βέβαιοι ότι ήταν ο κύριος σεισμός (βίντεο)

Αλλαγή ώρας 2021: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ