Αθλητικά

13 Αυγούστου 2022 09:24 Τελευταία ενημέρωση : 13 Αυγούστου 2022 20:01

Ο Τικίνιο γύρισε στην Βραζιλία

Διάβασέ μου το...

Με ποια ομάδα υπέγραψε συμβόλαιο ο μέχρι πρότινος παίκτης του Ολυμπιακού. Πόσα χρήματα θα πάρουν οι "ερυθρόλευκοι" απο την μετεγγραφή.

Ο Τικίνιο γύρισε στην Βραζιλία
-

Επιστροφή στην πατρίδα για τον Τικίνιο, ο οποίος μετά από μία χρονιά στον Ολυμπιακό, αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Μποταφόγκο.

Σύμφωνα με τον βραζιλιάνικο Τύπο, ο 31χρονος επιθετικός, ο οποίος σημείωσε 14 γκολ σε 50 συμμετοχές με τους «ερυθρόλευκους», υπέγραψε διετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές περίπου δύο εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο Ολυμπιακός θα εισπράξει ένα εκατομμύριο ευρώ.

Εν τω μεταξύ, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ευρωπαϊκή λίστα για τα παιχνίδια με τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Εκτός βρίσκονται οι τραυματίες Παπασταθόπουλος (θα μείνει εκτός δράσης για 20 ημέρες) και Αμπουμπακάρ Καμαρά, ενώ έχουν συμπεριληφθεί τα ονόματα των Χουάνγκ, Κούτρη και Χασάν, όπως και του 24χρονου εξτρέμ Μάριου Βρουσάι.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Κάρλος Κορμπεράν ζήτησε από τους αρμόδιους να σταματήσει να προπονείται ο Βρουσάι με τους «κομμένους», καθώς έχει δει θετικά στοιχεία και θέλει να δουλέψει μαζί του.

Εκτός έμειναν ξανά ο Ντορόν Λάιντνερ και ο Καρβάλιο, με τον τελευταίο να μην υπολογίζεται, καθώς και ο Μαμαντού Κανέ.

Αναλυτικά η λίστα των «ερυθρόλευκων» για τα ματς με τον Απόλλωνα Λεμεσού:

ΛΙΣΤΑ Α: Ανδρούτσος, Άβιλα, Μπα, Μπουχαλάκης, Αγκιμπού Καμαρά, Μαντί Καμαρά, Σισέ, Ελ Αραμπί, Χουάνγκ, Κούτρης, Κούντε, Μανωλάς, Μασούρας, Ροντρίγκες, Χασάν, Εμβιλά, Ραντζέλοβιτς, Ρέαμπτσιουκ, Τζολάκης, Βατσλίκ, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Βρσάλικο, Ζινκερνάγκελ.

ΛΙΣΤΑ Β: Καράκουτης, Κίτσος, Λιάτσος, Ντόι, Παπαδούδης, Τσέλιος

Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά στην Θάσο: αναζωπύρωση στην Ποταμιά

Σαλμάν Ρουσντί: ποιος είναι ο δράστης της επίθεσης (εικόνες)

Έγκλημα στην Άρτα: Συνελήφθη ο 29χρονος που σκότωσε τον πεθερό του

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ