Αθλητικά

03 Οκτωβρίου 2022 10:45

Μάντσεστερ Σίτι: Ο Χάαλντ έγραψε Ιστορία!

Διάβασέ μου το...

Ο Ερλινγκ Χάαλαντ σπάει όλα τα... κοντέρ και αποδεικνύει έμπρακτα γιατί είναι ο πιο φορμαρισμένος επιθετικός του πλανήτη.

Μάντσεστερ Σίτι: Ο Χάαλντ έγραψε Ιστορία!
-


Ο Ερλινγκ Χάαλαντ σπάει όλα τα... κοντέρ και αποδεικνύει έμπρακτα γιατί είναι ο πιο φορμαρισμένος επιθετικός του πλανήτη. Ο Νορβηγός στο ντέρμπι του Μάντσεστερ ισοπέδωσε την Γιουνάιτεντ και βρηκε τρεις φορές δίχτυα.

Για τρίτη φορά στην Premier League o Χάαλαντ πέτυχε χατ τρικ και σημείωσε ένα εξωπραγματικό ρεκόρ!

Ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι χρειάστηκε μόλις 8 αγωνιστικές για πετύχει τρία χατ τρικ και φυσικά κατέχει το καλύτερο ρεκόρ στην Ιστορία του κορυφαίου αγγλικού πρωταθλήματος!

Μάντσεστερ Σίτι - Χάαλαντ

Πίσω από τον Νορβηγό βρίσκονται ποδοσφαιριστές θρύλοι οι οποίοι χρειάστηκαν πολύ περισσότερες αγωνιστικές για να το πετύχουν.

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Μάικλ Οουεν που σημείωσε τρία χατ τρικ σε 48 αγώνες!! Κι ακολουθούν Ροουν Φαν Νιστελρόι 59. Φερνάντο Τόρες 64, Αντριου Κόουλ 65 και Λουίς Σουάρες 71!

Παράλληλα ο Νορβηγός σταρ έγινε ο τρίτος παίκτης, που σημειώνει τρία γκολ στους «κόκκινους διαβόλους», μετά τους Χόρας Μπέιρν (1921) και Φράνσις Λι (1970) κι έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία των ντέρμπι του Μάντσεστερ, ο οποίος σκοράρει τρεις φορές σε ένα ματς.

Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη: οικιακή βοηθός “ξάφριζε” σπίτια

Ηλιούπολη: Ηδονοβλεψίας έκλεψε ζευγάρι

Ηλεκτρονικές απάτες με επιδόματα και εφορία - Τι να προσέχετε

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ