Αθλητικά

18 Μαρτίου 2023 21:18

Formula 1 - Grand Prix Σαουδικής Αραβίας: Ο Πέρες πήρε την pole position

Διάβασέ μου το...

Ταχύτερος όλων ο Σέρχιο Πέρες της Red Bull Racing στις κατατακτήριες της Σαουδικής Αραβίας.

Formula 1 - Grand Prix Σαουδικής Αραβίας: Ο Πέρες πήρε την pole position
-

Ο Σέρχιο Πέρες, όπως είχε κάνει και την περασμένη σεζόν, κατέκτησε την pole position.

Ο Μεξικανός πιλότος της Red Bull είχε τον ταχύτερο χρόνο στις επίσημες κατατακτήριες δοκιμές και θα εκκινήσει από την πρώτη θέση στο αυριανό γκραν πρι της Σαουδικής Αραβίας, στην πίστα της Τζέντα, στο δεύτερο αγώνα του φετινού πρωταθλήματος της Φόρμουλα Ενα.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής, Μαξ Φερστάπεν, ήταν άτυχος, καθώς η Red Bull του αντιμετώπισε σοβαρή βλάβη στον κινητήρα του στο 2ο γύρο των δοκιμών και θα εκκινήσει αύριο από την 15η θέση. H Red Bull ανακοίνωσε ότι ο Φερστάπεν εγκατέλειψε λόγω προβλήματος στο ημιαξόνιο.

Να σημειωθεί ότι μαζί με τον Φερστάπεν από την 12η θέση, μολονότι είχε σήμερα το δεύτερο ταχύτερο χρόνο, θα εκκινήσει και ο Σαρλ Λεκλέρ, λόγω ποινής 10 θέσεων για αλλαγή της κεντρικής ηλεκτρονικής μονάδας της Ferrari. Δεύτερος τελικά θα ξεκινήσει ο Φερνάντο Αλόνσο και τρίτος ο Τζορτζ Ράσελ.

Το 2ο Grand Prix του φετινού παγκόσμιου πρωταθλήματος της Formula 1 διεξάγεται στην πίστα του «JEDDAH CORNICHE CIRCUIT» στη Σαουδική Αραβία και έρχεται σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+ την Κυριακή 19 Μαρτίου στις 19:00. 

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Σταϊκούρας στον ΑΝΤ1 για έκτακτο βοήθημα, αυξήσεις στο Δημόσιο και κατώτατο μισθό

Κως - Σεξουαλικό έγκλημα: Η νεκρή μητέρα, ο δράστης και τα αποτυπώματα στα πλακάκια

Ρωσίδα κατάσκοπος: Με μεξικανικό διαβατήριο στην Ελλάδα η “Μαρία Τσάλλα”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ