Αθλητικά

26 Μαΐου 2023 20:53

ΠΑΟΚ: ο 12χρονος φίλαθλος και το όνειρο που έγινε πραγματικότητα (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Ο Γιάννης Παπαστεφανάκης, είδε την αγαπημένη του ομάδα να παίζει στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

ΠΑΟΚ: ο 12χρονος φίλαθλος και το όνειρο που έγινε πραγματικότητα (βίντεο)
-

Της Λίτσας Ιωάννου

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας μπορεί να πέρασε στην ιστορία και τα πανηγύρια των παικτών της ΑΕΚ να κόπασαν, η στιγμή όμως που ο μικρός φίλαθλος του ΠΑΟΚ, Γιάννης Παπαστεφανάκης σηκώνει το τρόπαιο περιτριγυρισμένος από τους παίκτες της ένωσης, δεν ξεχνιέται.

Όπως ανέφερε ο 12χρονος Γιάννης Παπαστεφανάκης: "Το σήκωσα πριν αρχίσει ο αγώνας αλλά και μετά. Μου άρεσε πάρα πολύ διότι είδα και τους αγαπημένους μου παίκτες, αλλά και τους παίκτες της άλλη ομάδας και το χάρηκα πάρα πολύ".

Ο τελικός του κυπέλλου μέσα από τα μάτια του 12χρονου που έζησε έντονα τον αγώνα.

Ο πατέρας του μικρού Γιάννη, Κωστής Παπαστεφανάκης, περιγράφει: "Με τα συνθήματα του, ήταν συνέχεια όρθιος στα κάγκελα".

Με τη φωνή να πλημμυρίζει το άδειο Πανθεσσαλικό... Ω ΠΑΟΚΑΡΑ έχω τρέλα μες το μυαλό…

Μπήκε στο γήπεδο, έκλεψε την παράσταση και λίγες ώρες αργότερα συγκλόνισε με το μήνυμα του προς όλους τους φιλάθλους μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Ο μικρός φίλαφλος, στέλνει το δικό του μήνυμα κατά της βίας στα γήπεδα: "Δεν χρειάζεται να τσακώνονται, αν έχασε η ομάδα του δεν χρειάζεται να γίνονται επεισόδια το μόνο που χρειάζεται είναι να απολαμβάνουν το παιχνίδι και έχουν ευκαιρίες για την επόμενη φορά."

Ανεκτίμητο δώρο η φανέλα από τον αγαπημένο του παίκτη στον ΠΑΟΚ Γιάννη Κωνσταντέλια και όπως αναφέρει ο ίδιος, "σχολείο με τη φανέλα, κοιμάμαι με τη φανέλα, δεν πρόκειται να την βγάλω".

Αλλά και η φωτογραφία του με τον Ματίας Αλμέιδα. "Έβγαλα και με τον Ματίας Αλμέιδα, αυτό είναι που χάρικα πιο πολύ από όλα, ότι έβγαλα με τον προπονητή των νικητών" λέει γεμάτος χαρά.

Ειδήσεις σήμερα:

Άλιμος: Φονικό τροχαίο στην Ποσειδώνος - Μηχανή τράκαρε με 7 αυτοκίνητα (εικόνες)

Εκλογές - Τσαπανίδου στον ΑΝΤ1: Όχι και silver alert, ρε παιδιά; Δεν παραιτήθηκα, ήμουν στο γραφείο μου (βίντεο)

Βόλος: Φοιτητικό πάρτι με άφθονο αλκοόλ - Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν δεκάδες νέοι (εικόνες)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ