Αθλητικά

05 Ιουνίου 2023 17:35 Τελευταία ενημέρωση : 05 Ιουνίου 2023 22:36

ΑΕΚ: Συνελήφθη ο οπαδός που είχε πετάξει φωτοβολίδα

Διάβασέ μου το...

Πού συνελήφθη ο οπαδός που σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ, είχε πετάξει φωτοβολίδα στο γήπεδο.

ΑΕΚ: Συνελήφθη ο οπαδός που είχε πετάξει φωτοβολίδα
-

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ, συνελήφθη στην Εύβοια ο οπαδός που είχε πετάξει τη φωτοβολίδα ευθείας βολής στις 14 Μαΐου, στη φιέστα που είχε διοργανώσει ο «Δικέφαλος» στο παιχνίδι κόντρα στον Βόλο, για την τελευταία αγωνιστική των Play Off του πρωταθλήματος της Super League, με αφορμή την κατάκτηση του τίτλου.

Υπενθυμίζεται πως μερικές ημέρες αργότερα, έπειτα από επιθυμία και του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη, είχε δοθεί στη δημοσιότητα η φωτογραφία του οπαδού.

Φωτογραφία που είχε βρεθεί μέσα από τις κάμερες του κλειστού κυκλώματος που λειτουργεί στην OPAP Arena. Εν τέλει, η Ελληνική Αστυνομία τον συνέλαβε στην Εύβοια και αναμένεται να ακολουθηθούν όλες οι απαραίτητες νομικές ενέργειες.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

"Ταυτοποιήθηκε από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, 25χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα την 14-5-2023 στη Νέα Φιλαδέλφεια, προέβη στη ρίψη φωτοβολίδας προς φιλάθλους που βρίσκονταν εντός γηπέδου τραυματίζοντας τους.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνες σωματικές βλάβες και παράβαση του νόμου περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων, η οποία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών."

Ειδήσεις σήμερα:

Του Αγίου Πνεύματος: Τι γιορτάζουμε σήμερα

Πέθανε ο Γιώργος Γεωργίου

Αντώνης Κανάκης: Βαρύ πένθος για τον παρουσιαστή