Ευρώπη

10 Μαρτίου 2015 16:40

Άναψε φωτιές η νέα σύμβουλος του Σλοβάκου Πρωθυπουργού (βίντεο)

Text to Speech

Μοντέλο με γυμνές φωτογραφήσεις στο ενεργητικό της, αντικατέστησε την 27χρονη πρώην σύμβουλο που βρέθηκε πολύ κοντά… στον Πρωθυπουργό.

Τροφή για σχόλια, κάποια εξ αυτών πολύ επικριτικά, έδωσε η πρόσληψη της Μαρία Τροσκόβα, ως προσωπικής συμβούλου του Πρωθυπουργού της Σλοβακίας, Ρόμπερτ Φίκο. Η 28χρονη καλλονή έχει στο βιογραφικό της, ένα πτυχίο από τις σπουδές που έκανε στη διοίκηση επιχειρήσεων, αλλά παράλληλα έκανε καριέρα και ως μοντέλο.

Είχε λάβει μέρος στα καλλιστεία Miss Universe 2007 και το 2009 έκανε μια ιδιαιτέρως αποκαλυπτική φωτογράφηση για αντρικό περιοδικό της Σλοβακίας.

«Πρόκειται για μια πανωλεθρία για την πολιτική σκηνή της Σλοβακίας», δήλωσε εκπρόσωπος της αντιπολίτευσης Μαρία Χολουμπόβα προσθέτοντας ότι άλλα προσόντα θα έπρεπε να διανθίζουν το βιογραφικό της 28χρονης και όχι το γεγονός ότι έχει κάνει γυμνές φωτογραφήσεις.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο του Φίκο, Μπεατρίς Σαβόοβα, η νέα υπάλληλος του πρωθυπουργικού γραφείου θα ασχολείται μόνο με την βαρετή εργασία της αρχειοθέτησης, ωστόσο δεν έδειξε προθυμία να απαντήσει στην ερώτηση με ποιον τρόπο έγινε η επιλογή της, ποιες θα είναι οι ακριβές αρμοδιότητές της αλλά και ο μισθός της, με το αιτιολογικό ότι δεν πρόκειται για επιτελική θέση.

Βέβαια ο Σλοβάκος Πρωθυπουργός έχει «βεβαρημένο παρελθόν», καθώς Τρόσκοβα αντικατέστησε την 27χρονη Χάνα Χαλάσκοβα, η οποία σταμάτησε να εμφανίζεται δημοσίως με τον Φίκο όταν τον Αύγουστο του 2013 ένα εβδομαδιαίο περιοδικό δημοσίευσε φωτογραφίες των δύο τους σε τρυφερό ενσταντανέ υπονοώντας ότι η σχέση τους δεν ήταν μόνο επαγγελματική.

VIDEO