Ασία

18 Μαΐου 2014 10:30

Το Boeing της Malaysian έπεσε σε στρατιωτικά γυμνάσια;

Ένας αγγλοαμερικανός συγγραφέας υπογράφει το πρώτο βιβλίο που γράφτηκε για το εξαφανισμένο Boeing της Μalaysian, το οποίο κυκλοφορεί αύριο Δευτέρα.

-

Αύριο κυκλοφορεί το πρώτο βιβλίο για το Boeing της Malaysian, λίγο πριν κλείσουν τρεις μήνες από την εξαφάνισή του.

Ο τίτλος του είναι «Πτήση MH370-Το μυστήριο» και το υπογράφει ο αγγλοαμερικανός συγγραφέας Νάιτζελ Κόθορν, ο οποίος επικαλείται ανώνυμες πηγές, σύμφωνα με τις οποίες δόθηκαν στη δημοσιότητα ψευδείς πληροφορίες για την κατάρριψη του αεροσκάφους, το οποίο ενδέχεται να έπεσε κατά τη διάρκεια στρατιωτικών γυμνασίων.

Ο ισχυρισμός στηρίζεται σε έναν Νεοζηλανδό, τον Μάικ Μακέι, ο οποίος λέει ότι είδε ένα φλεγόμενο αεροπλάνο από την εξέδρα άντλησης πετρελαίου, στην οποία εργαζόταν, στον Κόλπο της Ταϊλάνδης, στις 8 Μαρτίου, την ημέρα που εξαφανίστηκε το αεροσκάφος.

Ο συγγραφέας συνδέει το γεγονός με τα κοινά στρατιωτικά γυμνάσια Ταϊλάνδης-ΗΠΑ που διεξάγονταν την ίδια μέρα στην περιοχή, επισημαίνοντας ότι στην περίπτωση που η πτήση ΜΗ370 είχε καταρριφθεί κατά λάθος, κατά τη διάρκεια γυμνασίων, με στρατιωτικά πυρά, «οι εμπλεκόμενοι θα είχαν κάθε λόγο να κρατήσουν τη σιωπή τους για το συμβάν». 

Προσθέτει μάλιστα ότι ακόμα κι αν βρεθεί το μαύρο κουτί του αεροπλάνου, υπάρχει το ενδεχόμενο να είναι πλαστό, τοποθετημένο από αυτούς που σχεδίασαν τη συγκάλυψη του δυστυχήματος.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)