Τουρκία

17 Ιανουαρίου 2017 13:45

Ερντογάν: κανείς δεν μένει ατιμώρητος στην Τουρκία

Ο Τούρκος Πρόεδρος συνεχάρη τις δυνάμεις ασφαλείας της χώρας του για τη σύλληψη του δράστη της επίθεσης τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς.

Ερντογάν: κανείς δεν μένει ατιμώρητος στην Τουρκία
-

Τη σύλληψη του μακελάρη του κλαμπ Ρέινα επιβεβαίωσε περιχαρής ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε ομιλία του.

Ο Τούρκος πρόεδρος συνεχάρη ιδιαίτερα τις δυνάμεις ασφαλείας της χώρας του και υπενθύμισε ότι κανένας δεν μένει ατιμώρητος στην Τουρκία.

«Χθες το βράδυ οι δυνάμεις ασφαλείας μας συνέλαβαν με μία επιτυχημένη επιχείρηση το δράστη της τρομοκρατικής επίθεσης στο Ορτάκιοι (η περιοχή που βρίσκεται το κλαμπ Ρέινα). Μη νομίζει κανένας ότι θα επωφεληθεί κιόλας από ό,τι έκανε. Όλοι δίνουν λογαριασμό για ό,τι κάνουν απέναντι στη Δικαιοσύνη. Η σύλληψη του δράστη της επίθεσης στο Ορτάκιοι είναι η απόδειξη του πόσο δυνατή είναι η ασφάλειά μας. Γι’ αυτό συγχαίρω τις δυνάμεις ασφαλείας και τις μυστικές υπηρεσίες μας» είπε ο Τούρκος Πρόεδρος όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Τουρκία, Μαρία Ζαχαράκη.  .

Ο Μασαρίποφ είχε μαζί του τον τετράχρονο γιο του. Αίσθηση προκαλούν οι αναφορές σε ορισμένα ΜΜΕ , που λένε να χρησιμοποιηθεί το παιδί του με κάθε τρόπο, προκειμένου ο δράστης να ομολογήσει τα πάντα και να αφήσουν απέξω τα περί ανηθικότητας.

 

 

 

 

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)