Τουρκία

20 Ιανουαρίου 2017 11:18

Αμετανόητος ο δράστης της επίθεσης στο Ρέινα

Τι είπε στους αστυνομικούς ο Μασαρίποφ για την επίθεση τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς. Νέα στοιχεία για την προσωπική του ζωή.

Αμετανόητος ο δράστης της επίθεσης στο Ρέινα
-

«Θα το ξανάκανα», φέρεται να δήλωσε ο δράστης της επίθεσης στο κλαμπ Ρέινα Αμπντουλκαντίρ Μασαρίποφ στην αστυνομία, δείχνοντας ότι δεν έχει μετανιώσει για την πράξη του.

Ο Μασαρίποφ συνελήφθη πριν από μερικές ημέρες και όπως είπε στην αστυνομία η επίθεση έγινε κατόπιν εντολής που πήρε από τη Ράκκα.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα, ο Μασαρίποφ φέρεται να είναι παντρεμένος με τέσσερις γυναίκες, όπως απαιτεί ισλαμικός νόμος.

Πρόκειται για δύο Ουζμπέκες, μία Κιργίζια και μία Ουιγούρα, όπως ισχυρίζεται σήμερα η εφημερίδα ‘Σαμπάχ’. Αυτή που γνωρίζουν ως επίσημη οι αρχές είναι η Φατμά, όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Τουρκία Μαρία Ζαχαράκη.

Φατμά - γυναίκα μακελάρη - Ρέινα - δημοσίευμα

Ο Μασαρίποφ ρωτάει συνέχεια για τον 4χρονο γιο του και αν τον βρήκαν.

Όπως κατέθεσε, κάποιος τον πλησίασε πριν από μέρες, μέλος του αυτοαποκαλούμενου Ισλαμικού Κρατους , λέγοντάς του ότι όταν φύγει από την Κωνσταντινούπολη θα του το δώσουν πίσω, γιατί τώρα καταζητείται και κινδυνεύει.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)