Λοιπή Αμερική

25 Ιουλίου 2017 15:54

Πυρ και μανία οι “Despacito” με τον Μαδούρο

Text to Speech

Την οργή των δημιουργών της Νο1 επιτυχίας του φετινού καλοκαιριού, Despacito, προκάλεσε ο Νικολάς Μαδούρο.

Πυρ και μανία οι “Despacito” με τον Μαδούρο

Έξαλλοι οι ερμηνευτές του Despacito, του τραγουδιού που έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία παγκοσμίως το τελευταίο διάστημα, με τον πρόεδρο της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο, ο οποίος το διασκεύασε και το χρησιμοποίησε με άλλους στίχους στη διάρκεια ογκώδους συγκέντρωσης εν όψει του δημοψηφίσματος για την αλλαγή Συντάγματος.

«Δεν ρωτήθηκα, ούτε εξουσιοδότησα κανέναν για τη χρήση του Despacito ή την αλλαγή των στίχων του στο όνομα πολιτικών φιλοδοξιών και ακόμη περισσότερο εν μέσω μιας αξιοθρήνητης κατάστασης στη Βενεζουέλα, μια χώρα που αγαπώ τόσο πολύ», τόνισε ο Luis Fonsi.

Ο δεύτερος ερμηνευτής του τραγουδιού Daddy Yankee ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία του Μαδούρο, πάνω στην οποία έχει τραβήξει ένα Χ.

Τη φωτογραφία συνοδεύει το εξής κείμενο: «Το να σφετερίζεσαι παράνομα ένα τραγούδι δεν συγκρίνεται με τα εγκλήματα που διαπράττεις και έχεις διαπράξει στη Βενεζουέλα. Το δικτατορικό σου καθεστώς είναι ένα αστείο, όχι μόνο για τα αδέρφια μου στη Βενεζουέλα, αλλά και για ολόκληρο τον κόσμο. Με το αισχρό μαρκετινίστικο σχέδιό σου, δίνεις έμφαση στη φασιστική σου ιδεολογία».

AP - Λούις Φόνσι - Ντάντι Γιάνκι - Μαδούρο - Despacito

VIDEO