Ρωσία

03 Μαρτίου 2018 15:33

Σοκάρει ο “Τζακ ο Αντεροβγάλτης” ιερόδουλων (βίντεο)

Text to Speech

Πέρα από τα όρια κάθε διαστροφής βρίσκονται οι πράξεις του πρώην αστυνομικού που σκότωσε με φριχτό τρόπο δεκάδες νέες γυναίκες.

Σοκάρει ο “Τζακ ο Αντεροβγάλτης” ιερόδουλων (βίντεο)

Συνολικά 19 ιερόδουλες σκότωσε ένας πρώην αστυνομικός στη Σιβηρία, ο οποίος έχει αποκτήσει το παρατσούκλι «Τζακ ο Αντεροβγάλτης» της Ρωσίας.

Ο 52χρονος, που καταδικάστηκε για τις δολοφονίες των εργατριών του σεξ, παραδέχθηκε ότι είχε σεξουαλικές επαφές με κάποια από τα θύματά του, προτού τα σκοτώσει, ενώ μετά τις δολοφονίες κατάφερε στα άψυχα σώματά τους σατανικά σημάδια.

Ο αμείλικτος δολοφόνος ζούσε διπλή ζωή, αφού ήταν παντρεμένος με γνωστή και επιτυχημένη οδοντίατρο, όμως τα βράδια σφάγιαζε τις γυναίκες, υποστηρίζοντας πως ήταν «κακό για την κοινωνία».

Τα θύματά του ήταν από 18 έως 31 ετών και τα στραγγάλιζε, ενώ στη συνέχεια έκοβε τα στήθη του με μαχαίρι, του έκοβε τα κεφάλια και τα άκρα και τους έκλεβε ό,τι είχαν πάνω τους.

Ρωσία - πρώην αστυνομικός - δολοφόνος - ιερόδουλες

Τα ανθρώπινα μέλη τους ήταν που οδήγησαν στη σύλληψή του, αν και αρχικά εξετάστηκε το ενδεχόμενο σατανιστικών τελετών.

Το δικαστήριο αποφάσισε ομόφωνα για την καταδίκη του, ενώ αυτή την εβδομάδα αναμένεται να ανακοινωθεί η ποινή του, με τον εισαγγελέα να έχει ήδη ζητήσει ισόβια κάθειρξη.

Τα αποτρόπαια εγκλήματα έγιναν από το 1998 έως το 2005, όμως ο δράστης συνελήφθη πρόσφατα.

Στα πλαίσια των ερευνών για τον εντοπισμό του ελήφθησαν δείγματα DNA από 5000 γυναίκες, ενώ καταθέσαν 8000 μάρτυρες και έγιναν 300 έρευνες.

Ρωσία - πρώην αστυνομικός - δολοφόνος - ιερόδουλες

«Δεν είμαι ο Γουίνι, αλλά απέχω πολύ και από τέρας», περιέγραψε ο ίδιος τον εαυτό του. Μετά την απόσυρσή του από το αστυνομικό Σώμα, οδηγούσε ταξί και στη συνέχει δούλευε σε κατασκευαστικές εταιρείες.

Ρωσία - πρώην αστυνομικός - δολοφόνος - ιερόδουλες

Ρωσία - πρώην αστυνομικός - δολοφόνος - ιερόδουλες

Αν και αρχικά ομολόγησε τα εγκλήματά του στη συνέχεια δήλωσε αθώος, υποστηρίζοντας ότι το γενετικό υλικό του βρέθηκε στα θύματα λόγω των συχνών επαφών που είχε μαζί τους.

 

VIDEO