Ευρώπη

21 Απριλίου 2018 15:45

Ποιος θα ράψει το νυφικό της Μέγκαν Μαρκλ (φωτό)

Text to Speech

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το γάμο της χρονιάς. Ποιος θα είναι ο σχεδιαστής του νυφικού της Μέγκαν Μαρκλ για το γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι;

Ποιος θα ράψει το νυφικό της Μέγκαν Μαρκλ (φωτό)

Ο οίκος μόδας Erdem ίσως να είναι αυτός που θα αναλάβει να σχεδιάσει το νυφικό της Μέγκαν Μαρκλ για τον πριγκιπικό γάμο που θα γίνει στις 19 Μαΐου.

Τουλάχιστον αυτό αναφέρει το Diary Directory σε ρεπορτάζ του. Ο πολυτελής οίκος μόδας, που έχει κερδίσει πολλά βραβεία από το βρετανικό Συμβούλιο μόδας, εδρεύει στο Λονδίνο και διευθύνεται από τον Καναδό Σχεδιαστή Ερντέμ Μοράλιογλου και φαίνεται να χαίρει της εκτίμησης της βασιλικής οικογένειας.

Τόσο η Μαρκλ όσο και Κέιτ Μίντλετον, αλλά και η πριγκίπισσα Ευγενία έχουν κατά καιρούς ντυθεί με ρούχα του διάσημου οίκου μόδας.

Ερντέμ Μοράλιογλου - σχεδιαστής μόδας - νυφικά

Στα άτομα που φέρονται να βρίσκονται σε εγρήγορση για τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ είναι και η Σάρα Μπάρτον, δημιουργική διευθύντρια του οίκου Αλεξάντερ ΜακΚουίν, που δημιούργησε το φόρεμα της Κέιτ Μίντλετον, αλλά και η Βικτόρια Μπέκαμ, η οποία φημολογείται ότι θα δώσει στιλιστικές συμβουλές στην μέλλουσα πριγκίπισσα Μέγκαν.

Πάντως για όλα αυτά δεν υπάρχει κανένας επίσημος σχολιασμός.

Ερντέμ Μοράλιογλου - σχεδιαστής μόδας - νυφικά

Ερντέμ Μοράλιογλου - σχεδιαστής μόδας - νυφικά

VIDEO