Ευρώπη

19 Απριλίου 2018 13:39

Ανατροπή στο στυγερό έγκλημα της Κύπρου

Text to Speech

Αλλάζουν τα μέχρι τώρα δεδομένα για το έγκλημα που συγκλόνισε την Κύπρο. Τα νέα στοιχεία της συγκλονιστικής υπόθεσης δολοφονίας ζευγαριού στο σπίτι του.

Ανατροπή στο στυγερό έγκλημα της Κύπρου

Σοκ έχει προκαλέσει στην Κύπρο η στυγερή διπλή δολοφονία ζευγαριού μέσα στο σπίτι τους.

Ο 60χρονος καθηγητής και η 59χρονη τραπεζικός υπάλληλός βρέθηκαν νεκροί σε λίμνη αίματος στο κρεβάτι τους, όταν ο έφηβος γιος τους ειδοποίησε τους γείτονες και εκείνοι με τη σειρά τους τις Αρχές.

Το παιδί είχε αρχικά πει ότι διέφυγε από το σπίτι και οι έρευνες εστιάζονταν στο σενάριο της εγκληματικής ενέργειας από κακοποιούς που μπήκαν στο σπίτι, όμως όπως διαπιστώθηκε, το σπίτι δεν έφερε σημάδια παραποίησης.

Η Αστυνομία πλέον εξετάζει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας των κτηρίων της περιοχής, ενώ ο 15χρονος και όχι 14χρονος, όπως είχε αρχικά ειπωθεί, καταθέτει, όπως και άλλοι μάρτυρες.

Πρέπει να σημειωθεί ότι το όπλο του εγκλήματος, το μαχαίρι, δεν έχει βρεθεί και δεν αποκλείεται να πετάχτηκε σε κάδο απορριμμάτων, ο οποίος άδειασε κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Κύπρος - Στρόβολος - δολοφονία - ζευγάρι

Το επικρατέστερο σενάριο όμως, που επεξεργάζονται οι αστυνομικοί είναι ο νεαρός να είναι ο δράστης του φριχτού εγκλήματος.

δολοφονία -  ζεύγος - Στρόβολος

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί με καταγωγή από άλλη χώρα, είχε υιοθετηθεί από το ζευγάρι όταν ήταν σε ηλικία 5 ετών.

δολοφονία -  ζεύγος - Στρόβολος

δολοφονία -  ζεύγος - Στρόβολος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO