ΗΠΑ - Καναδάς

25 Οκτωβρίου 2018 16:14

Δωδεκάχρονες σατανίστριες ήθελαν να πιούν το αίμα των συμμαθητών τους!

Text to Speech

Μαθήτριες Δημοτικού σχεδίαζαν να σφάξουν συμμαθητές τους ώστε να πάνε στην κόλαση και να συναντήσουν τον Σατανά.

Δωδεκάχρονες σατανίστριες ήθελαν να πιούν το αίμα των συμμαθητών τους!

Δυο μαθήτριες Δημοτικού 11 και 12 ετών σκόπευαν να σφάξουν τους συμμαθητές τους, να τους πιούν το αίμα και στην συνέχεια να αυτοκτονήσουν!

Το φρικιαστικό περιστατικό διαδραματίστηκε στο Μπάρτοου της κεντρικής Φλόριντα. Δυο μικρά κορίτσια σχεδίαζαν να στήσουν ενέδρα μέσα στις σχολικές τουαλέτες και να περιμένουν μικρότερους συμμαθητές τους να μπουν μέσα. Θα τους έκοβαν το λαιμό, θα τους τεμάχιζαν θα έτρωγαν τις σάρκες τους, θα τους έπιναν το αίμα και θα αυτοκτονούσαν αφού θα μαχαίρωναν η μια την άλλη. Δεν πρόλαβαν να εφαρμόσουν το σατανικό σχέδιό τους γιατί όταν οι δάσκαλοί τους τις αναζήτησαν καθώς δεν εμφανίστηκαν στην τάξη, τις εντόπισαν μέσα στις τουαλέτες και αφού τις πήγαν στο γραφείο του διευθυντή, έψαξαν τις τσάντες τους βρήκαν 4 μαχαίρια, έναν κόφτη πίτσας και ένα ακονιστήρι για μαχαίρι.

Όπως αναφέρει η Αστυνομία “Το σχέδιο ήταν να σκοτώσουν τουλάχιστον έναν μαθητή αλλά ο τελικός στόχος ήταν τα θύματά τους να φτάσουν τα 15 με 25! Ο απώτερος σκοπός τους ήταν να γίνουν τόσο αμαρτωλές που αφού θα αυτοκτονούσαν να πήγαιναν στην Κόλαση και θα ήταν μαζί με τον Σατανά”. Οι αστυνομικοί είπαν ακόμα ότι οι μικρές κατέστρωσαν το σχέδιό τους παρακολουθώντας ταινίες τρόμου στο σπίτι της μιας από τις δυο το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Τα κορίτσια τώρα αντιμετωπίζουν  κατηγορίες της συνομωσίας για φόνο πρώτου βαθμού και κατοχή όπλων στο σχολείο. Οι εισαγγελείς θα αποφασίσουν αν θα αντιμετωπισθούν ως ανήλικες.

VIDEO