Ωκεανία

16 Φεβρουαρίου 2019 14:28

Τραγωδία! 7χρονος θύμα bullying έβαλε τέλος στη ζωή του

Text to Speech

Δεν άντεξε τα πειράγματα των συμμαθητών του ο μικρός Τζακ, που υπέφερε στα χέρια τους. Συγκλονίζουν οι εικόνες.

Τραγωδία! 7χρονος θύμα bullying έβαλε τέλος στη ζωή του

Φρίκη προκαλεί η ιστορία ενός 7χρονου, που έπεσε θύμα bullying από συμμαθητές του, με την κατάσταση να γίνεται τόσο ανυπόφορη, που τον οδήγησε στην αυτοκτονία.

Το αγόρι είχε διαγνωστεί με αγχώδη διαταραχή και τα παιδιά στο σχολείο του τον πείραζαν συνέχεια και με σκληρότητα, αρχικά λόγω των κρίσεων πανικού που πάθαινε, μάλιστα τον αποκαλούσαν «τρελό».

Η λεκτική βία, όμως, ξέφυγε και έγινε σωματική όταν ήταν στη Β’ Δημοτικού, με αποτέλεσμα να ζει τον απόλυτο εφιάλτη.

Το bullying ήταν τόσο άγριο,  με τις κοροϊδίες και το ξύλο από τους συμμαθητές του, που επέστρεφε στο σπίτι κλαμένος, όπως λέει η μητέρα του, ενώ άφηνε σημειώματα στο δωμάτιό του, στα οποία έγραφε «Σε παρακαλώ Θεέ μου, πάρε με μαζί σου».

Μια μέρα, μάλιστα, τον χτυπούσαν επί δέκα λεπτά και τον κάρφωσαν και με ένα πλαστικό πιρούνι στην πλάτη.

Αυτοκτονία - 7χρονος - Σίδνεϊ

Όταν γύρισε στο σπίτι του, ήταν γεμάτος μελανιές και μετά βίας μπορούσε να περπατήσει. «Δε θέλω να ζήσω πια», έγραψε τότε στο μαξιλάρι του.

Αυτοκτονία - 7χρονος - Σίδνεϊ

Αυτοκτονία - 7χρονος - Σίδνεϊ

Μετά από μερικές εβδομάδες επέστρεψε στο σχολείο και άφησε ένα σημείωμα στη δασκάλα του, η οποία όμως δεν πρόλαβε να τον σώσει.

Ο Τζακ δεν άντεξε και έβαλε τέλος στη ζωή του, σε ηλικία μόλις 7 ετών.

Οι γονείς του αποφάσισαν να τυπώσουν κάποιες από τις ζωγραφιές που είχε κάνει σε μπλουζάκια και να τις πουλήσουν, ώστε να μαζευτούν χρήματα για τη γραμμή βοήθειας Kid’s Helpline για τα παιδιά που έχουν πέσει θύματα bullying.

VIDEO