Κόσμος

15 Απριλίου 2019 16:46

Θρίλερ με πτώμα σε φρεάτιο βάθους 130 μέτρων (εικόνες)

Text to Speech

Στυγερό έγκλημα “βλέπουν” οι ιατροδικαστές. Σε λίστα με εξαφανισμένες γυναίκες αναζητούν οι Αρχές τα στοιχεία του θύματος.

Θρίλερ με πτώμα σε φρεάτιο βάθους 130 μέτρων (εικόνες)

Στυγερό έγκλημα στην Κύπρο με θύμα μια γυναίκα αγνώστων στοιχείων στην περιοχή Μιτσερό. Το πτώμα εντοπίσθηκε σε φρεάτιο λατομείου σε βάθος 130 μέτρων. Η άτυχη γυναίκα ήταν δεμένη χειροπόδαρα και σε στάδιο προχωρημένης αποσύνθεσης.

Η αποκάλυψη του εγκλήματος έγινε τυχαία. Δυο τουρίστες πήγαν για φωτογράφιση στο λατομείο στο Μιτσερό και βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα. Οι Αρχές εκτιμούν ότι οι έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων εβδομάδων ανέβασαν τη στάθμη του νερού και μαζί το πτώμα.

Από την νεκροτομή δεν διαπιστώθηκαν τα ακριβή αίτια θανάτου της γυναίκας και λήφθηκαν δείγματα για ιστοπαθολογικές εξετάσεις.

Πτώμα - Κύπρος - φρεάτιο

Αστυνομικοί πραγματοποιούν εκτεταμένες έρευνες στην περιοχή, με στόχο τον εντοπισμό στοιχείων που ενδεχομένως να ρίξουν φως στην υπόθεση. Πληροφορίες αναφέρουν ότι μέλη της ΕΜΑΚ κατέβηκαν στο φρεάτιο, εντοπίζοντας τεκμήρια που συνδέονται με το έγκλημα.

Πτώμα - Κύπρος - φρεάτιο

Παράλληλα, οι Αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν τα στοιχεία ταυτότητας του θύματος μέσω καταλόγου με γυναίκες που έχουν δηλωθεί εξαφανισμένες εδώ και χρόνια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ