Κόσμος

15 Ιουνίου 2019 09:49

Γυμνό και δεμένο με ταινία το άψυχο κορμάκι της Σιέρα

Διάβασέ μου το...

Σήμερα αναμένεται να διενεργηθεί η νεκροτομή επί της σορού της 6χρονης, θύμα του 35χρονου καθ΄ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου.

Γυμνό και δεμένο με ταινία το άψυχο κορμάκι της Σιέρα
-

Σήμερα αναμένεται να διενεργηθεί η νεκροτομή στο άψυχο σωματάκι της 6χρονης Σιέρα, του τελευταίου θύματος του 35χρονου "Ορέστη" που εντοπίστηκε στην Λίμνη Μεμί του Ξυλιάτου την περασμένη Τετάρτη.

Την Παρασκευή έφθασε στην Κύπρο κα ο Ιατροδικαστής της Σκόντλαν Γιαρτ Ανδρέας Μαρνερίδης για να διενεργήσει μαζί με την Αγγελική Παπέττα, τη νενομισμένη νεκροτομή στη σορό της 6χρονης Σιέρας. Αναμένεται να λάβουν δείγματα για εξειδικευμένες επιστημονικές εξετάσεις, ώστε μέσα από το DNA να επιβεβαιωθεί η ταυτότητα της σορού. Έτσι, τις επόμενες μέρες οι αρχές θα έχουν και την επίσημη απάντηση για την ταυτότητα της έκτης σωρού που εντοπίστηκε στην τρίτη βαλίτσα στην Κόκκινη Λίμνη.

Εν τω μεταξύ, ένα νέο στοιχείο, που αφορά στις συνθήκες κάτω από τις οποίες εντοπίστηκε η 6χρονη, έρχεται στο "φως" της δημοσιότητας. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1 Κύπρου, το άψυχο κορμάκι της Σιέρα εντοπίστηκε γυμνό, τυλιγμένο με σεντόνι και δεμένο με κολλητική ταινία.

Ωστόσο, το στοιχείο αυτό δεν φαίνεται να εξέπληξε τους αστυνομικούς, καθώς τη λεπτομέρεια είχε αναφέρει ο ίδιος ο δράστης στις Αρχές.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ