Κόσμος

13 Ιουλίου 2019 09:27

Κατεχόμενα: Οικογένεια ξεκληρίστηκε σε θαλάσσιο μπάνιο

Διάβασέ μου το...

Άκαρπες οι αγωνιώδεις προσπάθειες των γονιών και των παιδιών τους. Θρίλερ στη θάλασσα.

Κατεχόμενα: Οικογένεια ξεκληρίστηκε σε θαλάσσιο μπάνιο
-

Τραγικό τέλος είχαν τέσσερα από τα πέντε μέλη οικογένειας που πήγε για μπάνιο στην κατεχόμενη Αμμόχωστο.

Η οικογένεια έκανε μπάνιο σε οργανωμένη παραλία το απόγευμα της Παρασκευής, όταν επικράτησε θαλασσοταραχή και οι γονείς με τα παιδιά παρασύρθηκαν από τα νερά.

Ο 48χρονος πατέρας, η 40χρονη μητέρα, η 18χρονη κόρη και ο 13χρονος γιος της οικογένειας δεν τα κατάφεραν, ενώ οι κραυγές τους έκαναν τους περαστικούς να τους ακούσουν και κατάφεραν να διασώσουν την 12χρονη κόρη, η οποία μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και νοσηλεύεται με την κατάσταση της υγείας της να κρίνεται σοβαρή.

Αμμόχωστος - Πνιγμός - οικογένεια

Αμμόχωστος - Πνιγμός - οικογένεια

Οι κατοχικές «αρχές» έστησαν επιχείρηση για τον εντοπισμό και την ανάσυρση των σορών, με τη συμμετοχή εναέριων μέσων, σκαφών της ακτοφυλακής και ιδιωτικών σκαφών, αφού ήταν πολλοί οι εθελοντές που έτρεξαν να συνδράμουν στις έρευνες.

Τη ζωή του διακινδύνευσε κι ένας 32χρονος, ο οποίος πήγε να βοηθήσει, όπως μπορεί, την οικογένεια και κατέληξε αρχικά σε νοσοκομείο της κατεχόμενης Αμμοχώστου και στη συνέχεια σε νοσοκομείο της κατεχόμενης Λευκωσίας.

Αμμόχωστος - Πνιγμός - οικογένεια

 Μόνο την περασμένη εβδομάδα έξι πνιγμοί καταγράφηκαν στη συγκεκριμένη παραλία, με τον «πρωθυπουργό» του ψευδοκράτους, Ερσίν Τατάρ, να εκδίδει συλλυπητήρια και προειδοποιητική για την περιοχή ανακοίνωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ