Κόσμος

20 Ιουλίου 2019 23:36

Θρίλερ με την δολοφονία γιου αστυνομικού

Διάβασέ μου το...

"Πέπλο μυστηρίου" καλύπτει δύο δολοφονίες στον Καναδά. Νεκροί ο 23χρονος γιος αξιωματούχου της αυστραλιανής αστυνομίας και η 24χρονη φίλη του.

Θρίλερ με την δολοφονία γιου αστυνομικού

(φωτογραφία αρχείου)

Ένα από τα δύο θύματα των "ύποπτων" δολοφονιών που σημειώθηκαν αυτήν την εβδομάδα στον δυτικό Καναδά είναι γιος ενός υψηλόβαθμου αξιωματούχου των αστυνομικών αρχών της Αυστραλίας.

Κάτι τέτοιο έγινε γνωστό σήμερα από την ομοσπονδιακή αστυνομία του Καναδά που ερευνά την υπόθεση. Τα πτώματα του Λούκας Ρόμπερτσον Φάουλερ, 23 ετών, και της Σάινα Νοέλ Ντιζ, Αμερικανίδας από τη Βόρεια Καρολίνα, 24 ετών, βρέθηκαν την περασμένη Δευτέρα στην άκρη ενός δρόμου στην επαρχίας της Βρετανικής Κολομβίας. Κοντά στο σημείο εντοπίστηκε ένα μπλε φορτηγάκι, με πινακίδες της γειτονικής επαρχίας της Αλμπέρτα.

Ζευγάρι οι νεκροί στην Βρετανική Κολομβία

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, η αστυνομία δεν είναι θέση να επιβεβαιώσει αν το όχημα ανήκε στο ζευγάρι. Ο Φάουλερ ήταν εγκατεστημένος στη Βρετανική Κολομβία και το ζευγάρι έκανε ένα ταξίδι στην επαρχία αυτήν.

Το αυστραλιανό τηλεοπτικό κανάλι ABC μετέδωσε ότι ο 23χρονος ήταν γιος του Στίβεν Φάουλερ, του αστυνομικού επιθεωρητή της Νέας Νότιας Ουαλίας. Οι οικογένειες και των δύο θυμάτων είναι καθ' οδόν για τον Καναδά.

Η ομοσπονδιακή αστυνομία του Καναδά συνεχίζει τις έρευνες για αυτό το "ύποπτο" έγκλημα, ενώ η αστυνομία της Αυστραλίας και το FBI παρέχουν βοήθεια στις δύο οικογένειες. Οι καναδικές αρχές δεν γνωρίζουν ακόμη τις συνθήκες που οδήγησαν στον θάνατο των δύο νέων.