Κόσμος

22 Ιανουαρίου 2020 13:01

Βίαζε τα παιδιά του γιατί τα θεωρούσε “δαιμονισμένα” (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Ξεκίνησε η δίκη για την υπόθεση που πριν από λίγους μήνες είχε συγκλονίσει την Ευρώπη.

Βίαζε τα παιδιά του γιατί τα θεωρούσε “δαιμονισμένα” (βίντεο)
-

Σε πλήρη απομόνωση ζούσαν ένας 67χρονος και τα έξι από τα εννιά παιδιά του, στην Ολλανδία.

Η οικογένεια είχε βρεθεί πριν από περίπου έναν χρόνο, οπότε και διαπιστώθηκε ότι ο άνδρας κακοποιούσε σεξουαλικά τα δύο από τα παιδιά του, για τα οποία πίστευε ότι είχαν «καταληφθεί» από το πνεύμα της μητέρας του ή κάποιας άλλης γυναίκας.

Η κακοποίηση έλαβε χώρα λίγο αφού τα παιδιά είχαν κλείσει τα 12 τους χρόνια, αλλά προτού κλείσουν τα 16.

Το ένα παιδί κακοποιείτο το διάστημα μεταξύ Νοέμβρη 2002 και Νοέμβρη 2006, ενώ το άλλο μεταξύ του Αυγούστου του 2004 και του Αυγούστου του 2008.

Την πεποίθηση του 67χρονου ότι τα παιδιά του είχαν καταληφθεί από τη νεκρή γυναίκα του, διαπιστώθηκε από τα ημερολόγιά του, τα οποία και παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο, που ξεκίνησε τώρα.

Εκτός το ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τα δύο του παιδιά, ο άνδρας κατηγορείται για κακοποίηση, βλάβη στην υγεία τους και ότι στέρησε την ελευθερία και από τα εννιά παιδιά του, σε διάφορες περιόδους μεταξύ του 1989 και το 2019, αφού τα έξι παιδιά είχαν βρεθεί σε μία φάρμα σε πλήρη απομόνωση.

Οι Αρχές εικάζουν ότι τα παιδιά ήταν εκεί τουλάχιστον για εννιά χρόνια.

Ένας 58χρονος υπάλληλος της φάρμας, που συνελήφθη λίγο αφού ανακαλύφθηκε η οικογένεια, επίσης κατηγορείται για στέρηση της ελευθερίας των παιδιών.

Ο 67χρονος δεν ήταν παρών στο δικαστήριο, αφού δεν μπορεί να μιλήσει λόγω αιμορραγίας. Ο δεύτερος κατηγορούμενος δεν προσήλθε στην ακρόαση.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ