Κόσμος

06 Νοεμβρίου 2021 08:24 Τελευταία ενημέρωση : 06 Νοεμβρίου 2021 14:39

Μαρίλια Μεντόσα: Νεκρή σε αεροπορικό δυστύχημα η τραγουδίστρια (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Θρήνος στην Βραζιλία για τον θάνατο της Μαρίλια Μεντόσα, μιας από τις πιο αγαπημένες τραγουδίστριες της χώρας.

Μαρίλια Μεντόσα: Νεκρή σε αεροπορικό δυστύχημα η τραγουδίστρια (εικόνες)
-

 

Θρήνο προκάλεσε στην Βραζιλία ο θάνατος χθες σε αεροπορικό δυστύχημα της Μαρίλια Μεντόσα, μιας από τις πιο αγαπημένες τραγουδίστριες της χώρας. 

Σταρ του «sertanejo», εκ των δημοφιλέστερων μουσικών ειδών της χώρας, η 26χρονη τραγουδίστρια έχασε τη ζωή της σε συντριβή ενός μικρού αεροπλάνου-ταξί στην βραζιλιάνικη πολιτεία Μίνας Ζεράις. 

Στο δυστύχημα σκοτώθηκαν επίσης ο παραγωγός της τραγουδίστριας, ο θείος της και οι δύο πιλότοι του αεροσκάφους, γνωστοποίησε ο ατζέντης της Μεντόσα. Σύμφωνα με την αστυνομία, πιθανή αιτία του δυστυχήματος ήταν η σύγκρουση του αεροσκάφους με μια κεραία. 

Πολλές προσωπικότητες της Βραζιλίας αντέδρασαν με συγκίνηση στην είδηση του θανάτου της Μεντόσα, η οποία ξεκίνησε την καριέρα της το 2014 και ήταν μια από τις πρώτες γυναίκες που καθιερώθηκαν στο «sertanejo», ένα μουσικό είδος παραδοσιακά ανδροκρατούμενο. 

Βραζιλία - αεροπορικό δυστύχημα - Μαρίλια Μεντόσα

«Αρνούμαι να το πιστέψω, αρνούμαι», έγραψε στο twitter ο ποδοσφαιριστής Νεϊμάρ. «Κλαίω. Νομίζω ότι δεν μπορώ καν να το πιστέψω», έγραψε ο μουσικός Καετάνο Βελόσο. 

Ο πρόεδρος Ζαΐχ Μπολσονάρου μίλησε για «μία από τις σπουδαιότερες καλλιτέχνιδες της γενιάς της». 

Βραζιλία - αεροπορικό δυστύχημα - Μαρίλια Μεντόσα

Εξαιρετικά δημοφιλής στη Βραζιλία, η Μεντόσα είχε 39 εκατομμύρια συνδρομητές στο Instagram και 22 εκατομμύρια στο κανάλι της στο YouTube. 

Λίγο πριν το δυστύχημα, η ίδια ανήρτησε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα βίντεο που έδειχνε την επιβίβασή της στο αεροσκάφος και το γεύμα της μέσα στο αυτό, προαναγγέλλοντας «ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο παραστάσεις».

Ειδήσεις σήμερα:

Ομίχλη - “Sea Smoke”: προβλήματα και “μαγικές εικόνες”

Επεισόδια - Πυροσβέστες: Έρευνα της ΕΛΑΣ για τους τραυματισμούς

Κορονοϊός: Όλα τα μέτρα που ισχύουν από το Σάββατο