Κόσμος

18 Μαΐου 2022 22:04

Ερντογάν: “είμαι ο Μεσσίας” φώναζε ο ένοπλος που προσπάθησε να μπει στο σπίτι του

Διάβασέ μου το...

Ο άνδρας επιχείρησε να μπει στο σπίτι του Τούρκου προέδρου. Τον πυροβόλησαν στο πόδι οι αστυνομικοί.

Ερντογάν: “είμαι ο Μεσσίας” φώναζε ο ένοπλος που προσπάθησε να μπει στο σπίτι του
-


Ένοπλος άνδρας προσπάθησε να μπει στο σπίτι του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο Σκούταρι της Κωνσταντινούπολης φωνάζοντας «είμαι ο Μεσσίας».  

Οι αστυνομικοί τον εμπόδισαν, ο «Μεσσίας» τράβηξε όπλο και τότε τον πυροβόλησαν στο πόδι μεταφέροντας τον στο νοσοκομείο.

Όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Τουρκία Άννα Ανδρέου, πληροφορίες των τουρκικών μέσων ενημέρωσης αναφέρουν ότι το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 03.10 χθες τα ξημερώματα. 

Ένας πολίτης με το όνομα Ιμπραχίμ Καράκογιουν , ο οποίος φώναζε ότι είναι ο «Μεσσίας», είπε ότι ήθελε να συναντηθεί με τον Τούρκο Πρόεδρο μπροστά από το σπίτι του Ερντογάν. 

Οι αντιτρομοκρατικές ομάδες θέλησαν να ερευνήσουν τον ύποπτο αλλά εκείνος τράβηξε όπλο μάρκας Beretta και πυροβόλησε ανεξέλεγκτα τρεις φορές.

Μεσσίας - Ερντογάν

Εν τω μεταξύ, η αστυνομία πυροβόλησε αρχικά στον αέρα και στη συνέχεια πυροβόλησε τον Ιμπραχίμ Καρακογιούν, χτυπώντας τον στο δεξί πόδι πάνω από το γόνατο. 

Στη σημείο έφτασε ασθενοφόρο το οποίο τον μετέφερε στο νοσοκομείο και τέθηκε υπό κράτηση. Η έρευνα για το περιστατικό συνεχίζεται.

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτοκτονία 14χρονου: Θρήνος στην κηδεία του μαθητή (εικόνες)

“Το Πρωινό”: Το νέο εξώδικο, οι απιστίες και οι “τοξικοί διάλογοι” Πισπιρίγκου - Δασκαλάκη (βίντεο)

“Το Χαμόγελο του Παιδιού”: κόντρα Γιαννόπουλου - Μιχαηλίδου για τις δομές (βίντεο)

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ