Αιτωλοακαρνανία

31 Οκτωβρίου 2022 09:42 Τελευταία ενημέρωση : 31 Οκτωβρίου 2022 10:49

Αγρίνιο - Ασέλγεια σε 4χρονο: Στον στρατιωτικό ανακριτή ο 28χρονος

Διάβασέ μου το...

Ο 28χρονος κατηγορείται για το αδίκημα της διενέργειας γεννετήσιων πράξεων με πρόσωπο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη. Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.

Αγρίνιο - Ασέλγεια σε 4χρονο: Στον στρατιωτικό ανακριτή ο 28χρονος
-

Στο στρατιωτικό ανακριτή στα Ιωάννινα έφτασε, λίγο πριν τις 8 το πρωί, ο 28χρονος από το Αγρίνιο που κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος 4χρονου αγοριού την περίοδο που υπηρετούσε στον Στρατό, το καλοκαίρι του 2021. Ο 28χρονος έφτασε στο Στρατοδικείο μαζί με τον δικηγόρο του.

Ο 28χρονος ζήτησε προθεσμία από τον στρατιωτικό ανακριτή για να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες. Το αίτημα του κατηγορουμένου έγινε δεκτό, ωστόσο δεν έχει διευκρινιστεί η ημερομηνία απολογίας.

Ο δικηγόρος του κατηγορουμένου δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις, λέγοντας πως η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη.

Τα στοιχεία του 28χρονου, στις 18 Οκτωβρίου, δόθηκαν στη δημοσιότητα με διάταξη του στρατιωτικού εισαγγελέα, στον οποίον είχε σταλεί η δικογραφία από το Αγρίνιο.

Για την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο σε βάρος της μητέρας του 28χρονου, η οποία είχε αναλάβει τη φύλαξη του παιδιού.

Την κακοποίηση, "αποκάλυψαν" ζωγραφιές του μικρούλη αλλά και η αλλαγή συμπεριφοράς του που θορύβησε τους γονείς και έψαξαν να δουν τι συνέβαινε με τον γιο τους, ενώ αποτροπιασμό προκαλεί το γεγονός πως η μητέρα του 28χρονου και νταντά του μιμκρού, τον συγκάλυπτε στις ασελγείς πράξεις στο παιδάκι.

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Μητσοτάκης σε Λιθουανία και Εσθονία

Βραζιλία: Ο Λούλα νέος πρόεδρος με οριακή νίκη

Φονική φωτιά στο Μάτι: Ξεκινά η δίκη με 21 κατηγορούμενους

VIDEO