X

Mundobasket trivial

Παρατείνεται ο διαγωνισμός World Cup Trivial μέχρι την Δευτέρα το πρωί (8/9), οπότε και θα ανακοινωθεί ο νικητής που θα παρακολουθήσει από κοντά τον τελικό του Mundobasket.

Ant1news

Ο Ant1news.gr "κινείται" σε ρυθμούς Παγκοσμίου Κυπέλλου μπάσκετ και για να σε "βάλει" στο πνεύμα των live μεταδόσεων των αγώνων, σε "προκαλεί" με έπαθλο ένα ταξίδι για τον τελικό της διοργάνωσης.

Αν είσαι από αυτούς που ξέρουν κάθε λεπτομέρεια για την Εθνική, που κρατάνε ημερολόγιο με τα πιο απίθανα στατιστικά, που δεν χάνουν λεπτό αγώνα και γνωρίζουν καλά τι «παίζει» στο μπάσκετ, τότε αυτό το παιχνίδι είναι για σένα!

Το «World Cup Trivial» είναι το νέο παιχνίδι που θα βρεις ΕΔΩ  και στο οποίο οι παίχτες της Εθνικής μας ομάδας σου κάνουν τις ερωτήσεις!

Εσύ, δεν έχεις παρά να απαντήσεις, να μπεις στην κλήρωση και γιατί όχι; Να κερδίσεις το μεγάλο δώρο και το ταξίδι στην Ισπανία για να παρακολουθήσεις από κοντά τον τελικό της διοργάνωσης την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου.

Το ‘χεις;

Ο διαγωνισμός World Cup Trivial παρατείνεται μέχρι την Δευτέρα το πρωί (8 Σεπτεμβρίου), όταν  θα ανακοινωθεί και ο νικητής που θα παρακολουθήσει από κοντά τον τελικό του Mundobasket.

Μην χάσετε την ευκαιρία...