X

«Μηνιαίο μισθό» έδινε ο Πιστόριους στους γονείς της Ρίβα!

Ο Όσκαρ Πιστόριους από τον περασμένο χειμώνα κατέβαλε στους γονείς της Στέενκαμπ κάθε μήνα τουλάχιστον 350 λίρες.

Ant1news

Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις βλέπουν στο «φως» της δημοσιότητας για τον Όσκαρ Πιστόριους και την… χρηματική σχέση που φαίνεται να είχε με την οικογένεια της νεκρής συντρόφου του, την ώρα που ο ίδιος περιμένει με αγωνία να μάθει την ποινή που θα του επιβληθεί για τη δολοφονία της Ρίβα Στέενκαμπ.

Όπως αποκάλυψε μια εισαγγελέας, ο Πιστόριους από τον περασμένο χειμώνα κατέβαλε στους γονείς της Στέενκαμπ κάθε μήνα τουλάχιστον 350 λίρες, ενώ πούλησε και το πολυτελές αμάξι του και τους προσέφερε τα κέρδη του από αυτό.

Ωστόσο, η οικογένεια, σύμφωνα με την εισαγγελέα δεν δέχτηκε τις 25.000 λίρες, αφού σύμφωνα με την μητέρα της δολοφονημένης Στέενκαμπ ήταν «ματωμένα χρήματα».

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας Στέενκαμπ, μετά το θάνατο της κόρης τους οι εντολείς του ενημέρωσαν τον Όσκαρ Πιστόριους πως βρίσκονταν σε δύσκολη οικονομική κατάσταση.

Ο εισαγγελέας, πάντως, τόνισε ότι η οικογένεια της Ρίβα Στέενκαμπ θα πρέπει να επιστρέψει πίσω «μέχρι το τελευταίο σεντ» τα χρήματα που μάζεψε από τις μηνιαίες πληρωμές του Πιστόριους, κάτι που οι Στέενκαμπ δέχτηκαν αμέσως.

Ο Πιστόριους και η όμορφη πρώην

Αντιμέτωπος με ακόμα μια δυσάρεστη έκπληξη βρέθηκε ο Όσκαρ Πιστόριους στο δικαστήριο την Τρίτη, καθώς  κλήθηκε να καταθέσει η πρώην σύντροφός του, Σαμάνθα Τέιλορ.

Ο παραολυμπιονίκης έδειξε με τον τρόπο του στην ξανθιά πρώην κοπέλα του ότι δεν χαίρεται καθόλου που την βλέπει, αφού όταν πέρασε από δίπλα του όχι μόνο δεν την χαιρέτησε, αλλά ούτε την κοίταξε.

Η Σαμάνθα Τέιλορ είχε καταθέσει εναντίον του στη δίκη, ενώ σε συνέντευξή της στην βρετανική εφημερίδα Mirror είχε αποκαλύψει ότι φοβόταν πολύ τον Πιστόριους, καθώς την δάγκωνε και την χτυπούσε κατά τη διάρκεια της σχέσης τους.

Σημειώνεται ότι το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον Όσκαρ Πιστόριους για ανθρωποκτονία εξ αμελείας και όχι για φόνο εκ προμελέτης.

Η ποινή του Πιστόριους αναμένεται να ανακοινωθεί στα τέλη της εβδομάδας.