X

«Η Ρίβα δεν έκανε σεξ με τον Πιστόριους», λέει η μητέρα της

Συγκλονίζουν τα όσα αναφέρει η μητέρα της Ρίβα Στέενκαμπ για τη σχέση της κόρης της με τον Πιστόριους.

Ant1news



Η μητέρα της Ρίβα Στέενκαμπ υποστηρίζει ότι η κόρη της δεν είχε σεξουαλικές επαφές με τον Όσκαρ Πιστόριους και πως το μοιραίο βράδυ του φόνου της είχε αποφασίσει να τον εγκαταλείψει.

Στο βιβλίο της με τίτλο «Ρίβα: Η Ιστορία μίας Μητέρας», το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 6 Νοεμβρίου, η Τζουν Στέενκαμπ γράφει ότι η κόρη της ενώ είχε κοιμηθεί πολλές φορές στο ίδιο κρεβάτι με τον Πιστόριους, δεν είχαν αποκτήσει ακόμη σεξουαλικές σχέσεις, σύμφωνα με την εφημερίδα «Sunday Times».

Η Ρίβα«μου είχε εξομολογηθεί πως δεν είχε ακόμη αποκτήσει σεξουαλικές σχέσεις μαζί του. Είχαν κοιμηθεί στο ίδιο κρεβάτι, αλλά φοβόταν να περάσει τη σχέση σε αυτό το επίπεδο... Δεν ήθελε να κάνει σεξ με τον Όσκαρ αν δεν ήταν σίγουρη», ανέφερε μάλιστα στην εφημερίδα.

Η μητέρα της Ρίβα ισχυρίζεται ότι τη μοιραία νύχτα που πυροβόλησε και σκότωσε την κόρη της ο Πιστόριους, εκείνη είχε μαζέψει τα πράγματά της για να φύγει. «Δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι είχε αποφασίσει να εγκαταλείψει τον Όσκαρ εκείνο το βράδυ», υποστηρίζει και περιγράφει τον Νοτιοαφρικανό παραολυμπιονίκη ως αλαζόνα, κυκλοθυμικό, κτητικό, ένοπλο, ακατανόητο και πανούργο.

Σε συνέντευξή της στο ένθετο της Sunday Times (Times Magazine), η μητέρα της Ρίβα εμφανίζεται βέβαιη ότι Πιστόριους κατέθεσε ψέματα στο δικαστήριο και πως είχε πλήρη επίγνωση για το ποιός κρυβόταν μέσα στο μπάνιο του σπιτιού του όταν πυροβόλησε την Ρίβα πίσω από την κλειδωμένη πόρτα. Υποστηρίζει ακόμη ότι αν ο Πιστόριους δεν είχε σκοτώσει την κόρη της «αργά ή γρήγορα» θα σκότωνε κάποιον άλλο.

Επιπλέον, η Daily Mail έγραψε ότι η Τζουν αναφέρει στο βιβλίο της πως παρότι ο Πιστόριους κατέθεσε στο δικαστήριο ότι με την Ρίβα σχεδίαζαν να ζήσουν μαζί, η ίδια θεωρεί πως η κόρη της είχε «έντονες αμφιβολίες για το αν ταιριάζουν».