X

Egyptair: Η όμορφη αεροσυνοδός και η προφητική ανάρτηση

Παιχνίδι της μοίρας, διαίσθηση ή απλή σύμπτωση; Η όμορφη αεροσυνοδός είχε "προβλέψει" τη μοιραία κατάληξη της πτήσης της...

Ant1news

Ήταν νέα, όμορφη, με καριέρα όχι μόνο ως αεροσυνοδός αλλά και ως ηθοποιός, αν και ήταν μόλις 27 ετών.

Ο λόγος για την Samar Ezz Eldin, την αιγύπτια αεροσυνοδό του μοιραίου Airbus της Egyptair, το οποίο φαίνεται ότι εντοπίστηκε ανοιχτά της Αλεξάνδρειας.

Η Samar Ezz Eldin εγκατέλειψε το χώρο της έβδομης τέχνης και αφιερώθηκε στα ταξίδια. Τον Μάιο του 2014 μπήκε στην «οικογένεια» των αιγυπτιακών αερογραμμών και άρχισε να εργάζεται ως αεροσυνοδός.

Τέσσερις μήνες μετά ανήρτησε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, την οποία αρκετοί σχολίασαν με χιούμορ. Σήμερα όμως, μία ημέρα μετά την τραγωδία στα ανοιχτά της Αιγύπτου, αυτή η φωτογραφία σοκάρει!

Αρκετοί είναι εκείνοι που κάνουν λόγο για προφητεία ή διαίσθηση, ίσως και φόβο για τους αιθέρες. Όπως κι αν έχει, η εν λόγω φωτογραφία δείχνει την πτώση ενός αεροσκάφους στη θάλασσα και μια γυναίκα να βγαίνει αλώβητη με τη βαλίτσα της από το νερό.

Μπορεί η ίδια να μην έχει εντοπισθεί ακόμα, όπως και οι υπόλοιποι 65 επιβαίνοντες στο αεροσκάφος, αλλά οι συγγενείς και οι φίλοι της συνεχίζουν να ελπίζουν ότι και η Samar θα έχει την «τύχη» της κοπέλας στη φωτογραφία!