X

Αυτά είναι τα δύο μωρά που χάθηκαν στην πτήση της EgyptAir

Ταξίδευαν για τις πρώτες οικογενειακές διακοπές τους, αλλά δεν έφτασαν ποτέ στον προορισμό τους.

Ant1news

Ο Φαϊσάλ και η Νούχα Μπετίς μαζί με τα δύο τους παιδιά ετοιμάζονταν με χαρά για τις πρώτες τους οικογενειακές διακοπές, αλλά η μοίρα είχε άλλα σχέδια για εκείνους…

Η τετραμελής οικογένεια επέβαινε στο μοιραίο αεροσκάφος της EgyptAir με προορισμό το Κάιρο.

Οι ευτυχισμένοι γονείς ανυπομονούσαν να φτάσουν στην αιγυπτιακή πρωτεύουσα από εκεί να μεταβούν στο θέρετρο Σαρμ Ελ Σείχ για να χαλαρώσουν στην αμμουδιά και στον ήλιο. Ωστόσο, ποτέ δεν έφτασαν στον προορισμός τους.

Η μικρή Τζουμάνα και ο αδελφός της Μοχάμεντ ήταν τα νεαρότερα από τα 66 θύματα της αεροπορικής τραγωδίας, ενώ ο ροζ υπνόσακος που βρέθηκε ανοιχτά της Αλεξάνδρειας εικάζεται ότι ανήκει στην κόρη του ζεύγους.

Όπως αναφέρει η βρετανική Daily Mail ο 38χρονος Φαϊσάλ Μπετίς είχε οργανώσει το ταξίδι τους με κάθε λεπτομέρεια για να «δραπετεύσει» από τη ρουτίνα.

 

 

Τώρα, η αδελφή του Άσια, συντετριμμένη δηλώνει στην εφημερίδα: «Ο Φαϊσάλ και η οικογένειά του θα πήγαιναν διακοπές για δύο εβδομάδες στην Αίγυπτο. Θα πετούσαν στο Κάιρο και από εκεί θα έπαιρναν άλλο αεροπλάνο για το Σαρμ Ελ Σείχ. Είχαν βάλει στις βαλίτσες τους τα μαγιό τους και τα καπέλα τους».

Όπως εξηγεί η αδελφή του, ο Μπετίς ήταν έμπορος λαχανικών και φρούτων και απλώς ήθελε να περάσει λίγο χρόνο με την οικογένειά του πριν ξεκινήσει η πιο δύσκολη επαγγελματική περίοδος, καθώς δεν είχαν καταφέρει να κάνουν «κανονικές» διακοπές τα τελευταία τρία χρόνια.

«Ο Φαϊσάλ εργαζόταν πολύ σκληρά και ήθελε μόνο να χαλαρώσει με την νέα του οικογένεια. Είχαν δύο αξιαγάπητα παιδιά. Ο Μοχάμεντ ήταν μόνο δύο ετών. Η Τζουμάνα ήταν ακόμα μωρό», πρόσθεσε η γυναίκα.

Όταν σημειώθηκε η τραγωδία, την Άσια ενημέρωσε ένας οικογενειακός φίλος.

«Είμαστε όλοι σε κατάσταση σοκ. Η μητέρα μας δεν είναι καλά. Ο πατέρας μας Σαλάχ είναι συγχυσμένος. Έχασε το γιο του», είπε η γυναίκα για τον αδελφό της που είχε παντρευτεί μόλις πριν 4,5 χρόνια.