X

Δολοφονήθηκε 6χρονος ενώ επιχειρούσε να σώσει τη μητέρα του από βιασμό

Ο επίδοξος βιαστής έκοψε το νήμα της ζωής του μικρού μ΄ένα σπασμένο μπουκάλι μπίρας.

Ant1news


Φριχτό θάνατο βρήκε ένα εξάχρονο αγοράκι, ενώ προσπαθούσε να σώσει τη μητέρα του από έναν επίδοξο βιαστή, ο οποίος με ένα σπασμένο μπουκάλι μπίρας έκοψε το νήμα της ζωής του μικρού Κουτλβάνο Γκαρεσάπε στο Νόρθερν Κέιπ της Νοτίου Αφρικής.

Η μητέρα του σε κατάσταση σοκ περιγράφει πώς έγινε το έγκλημα. «Μαζί με τον οκτάχρονο αδελφό του Ταλίμπο περπατούσαμε από το σπίτι στο σχολείο, γιατί την τελευταία στιγμή χάσαμε το λεωφορείο. Σχεδόν είχαμε φτάσει στο σχολείο, όταν μου επιτέθηκε ένας άντρας. Με δύναμη με έριξε κάτω και ζητούσε να του δώσω χρήματα. Τότε ο Κουτλβάνο άρχισε να τον κλωτσά και να φωνάζει; 'Άσε την μαμά μου. Αυτή είναι η μαμά μου'. Ο Ταλίμπο είχε φοβηθεί, ενώ ο Κουτλβάνο με υπερασπιζόταν. Ξαφνικά ένιωσε το χέρι του να προσπαθεί να σηκώσει την μπλούζα μου και τότε κατάλαβα ότι θέλει να με βιάσει».

Ο εξάχρονος με μια κλωτσιά αποσυντόνισε τον επίδοξο βιαστή και η μητέρα του βρήκε την ευκαιρία να το σκάσει μαζί με τον Ταλίμπο. Ο Κουτλβάνο έμεινε μόνος και τότε εξοργισμένος ο δράστης χτύπησε με δύναμη το παιδί και στη συνέχεια το μαχαίρωσε, το στραγγάλισε και άφησε το άψυχο κορμάκι του δίπλα στις γραμμές του τρένου. Η μητέρα του Κουτλβάνο επέστρεψε, αλλά ήταν πια αργά.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας ανέφερε ότι συνελήφθη και οδηγήθηκε ενώπιον της δικαιοσύνης ένας 32χρονος, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία του Κουτλβάνο.