X

Κινηματογραφική ληστεία σε βάρος χρηματαποστολής on camera!

Εκρήξεις, πυροβολισμοί, δύο βαν στις φλόγες και δύο σεκιούριτι τραυματισμένοι. Δείτε σκηνές βγαλμένες από ταινία δράσης...

Ant1news

Ληστές οπλισμένοι με όπλα εφόδου και εκρηκτικά ανατίναξαν δύο θωρακισμένα φορτηγά χρηματαποστολών στο Γιοχάνεσμπουργκ, επιβεβαιώνοντας την αύξηση της εγκληματικότητας στην πόλη αυτή της Νότιας Αφρικής.

Πλάνα που δόθηκαν στη δημοσιότητα, τα οποία τράβηξε με το κινητό του τηλέφωνο ένας αυτόπτης μάρτυρας, δείχνουν τους δράστες να κλείνουν με την απειλή όπλων το δρόμο των φορτηγών πριν πυροδοτήσουν τα εκρηκτικά που κουβαλούν.

Τρεις μεγάλες εκρήξεις ακούγονται, ενώ στήλες καπνού υψώνονται στον ουρανό. Παράλληλα, ακούγονται συνεχείς πυροβολισμοί χωρίς να έχει γίνει σαφές από πού προέρχονται. Στη συνέχεια οι δράστες καταγράφονται να τοποθετούν σάκους, με χρήματα, σε δύο αυτοκίνητα, με τα οποία διέφυγαν.

Σύμφωνα με τις Αρχές, δύο άνδρες της ασφάλειας των χρηματαποστολών τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύονται, ενώ μερικοί από τους ληστές συνελήφθησαν αφού εντοπίστηκαν από ελικόπτερο της Αστυνομίας.