X

Μπολτ εναντίον… τσιτάχ

Αποφασισμένος να τα βάλει ακόμα και με ένα τσιτάχ είναι ο Γιουσέιν Μπολτ, προκειμένου να αποδείξει ότι είναι πιο γρήγορος και από το ταχύτατο αιλουροειδές.

Ant1news

Είναι ο πιο γρήγορος άνθρωπος στον κόσμο και δεν διστάζει να τα βάλει ακόμα και με το αιλουροειδές που τρέχει τέσσερις φορές πιο γρήγορα από τον άνθρωπο! Ο Γιουσέιν Μπολτ είναι αποφασισμένος να μην αφήσει κανέναν να τον κερδίσει σε αγώνα δρόμου και όπως ο ίδιος δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου στην πόλη Μπανγκαλόρ της Ινδίας, πιστεύει πως θα κατάφερνε να υπερισχύσει τρέχοντας ακόμη και εναντίον ενός αιλουροειδούς τσιτάχ.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας εκ των δημοσιογράφων τον ρώτησε ποιος είναι ικανός να τον νικήσει, και ο Μπολτ, που δεν φημίζεται για την ταπεινοφροσύνη του στο θέμα αυτό, απάντησε: «Κανένας. Δεν θα αφήσω κανέναν να με κερδίσει».

Πάντως, ο παγκόσμιος ρέκορντμαν σε 100μ και 20μ, παραδέχθηκε ότι θεωρεί σπουδαίους αντιπάλους στα σπριντ τους Τζάστιν Γκάτλιν, Τάισον Γκέι και Γιόχαν Μπλέικ.

Η «αστραπή» δέχθηκε να απαντήσει και σε ερώτηση για αγώνα κόντρα σε ένα από τα πιο γρήγορα αιλουροειδή του πλανήτη: «Θα ήταν ευχάριστο να ανταγωνιστώ ένα τσιτάχ. Μπορώ να μαντέψω το πρωτοσέλιδο: Ο Γιουσέιν Μπολτ νίκησε ένα τσιτάχ», είπε ο 28χρονος αθλητής ο οποίος αποκάλυψε παράλληλα ότι συνεχίζει να προπονείται καθημερινά για έξι ώρες.

Έχοντας ήδη στην κατοχή του έξι χρυσά Ολυμπιακά μετάλλια, τόνισε για μία ακόμη φορά ότι θα συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016, ενώ θα συνεχίσει για μία ακόμη επιπλέον σεζόν. «Αμέσως μετά θα δούμε τι θα συμβεί», τόνισε.

 Ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ και πιο γρήγορος άνθρωπος στον κόσμο, βρίσκεται στην Ινδία προκειμένου να δώσει έναν αγώνα κρίκετ για φιλανθρωπικό σκοπό.