X

«Διπλή» επιστρέφει η Ισινμπάγεβα

Στο στίβο επιστρέφει η Γέλενα Ισινμπάγεβα, λίγους μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της.

Ant1news

Ουδέν κρυπτόν από τον ήλιο… Η Γέλενα Ισινμπάγεβα σταμάτησε τις κωλοτούμπες και αποφάσισε να αποκαλύψει τον πατέρα της μικρής Εύας, έξι μήνες μετά τη γέννηση της.

Τίποτα δεν είναι αδύνατο για την «Τσαρίνα των αιθέρων», ακόμα και να παντρευτεί τον 8 χρόνια νεότερο της Νικίτα Πετίνοφ. Το ακόντιο του έρωτα του Ρώσου αθλητή βρήκε στην καρδιά της «Τσαρίνας» και οι δύο τους ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στο Βόλγκογκραντ.

Η απάντηση στο ερώτημα ποιος είναι ο «Αρκούδος» της Γέλενα κάνει τον γύρο του κόσμου προς απογοήτευση των θαυμαστών της. Αν και αμούστακος ο 24χρονος ακοντιστής Νικίτα Πετίνοφ κατάφερε να ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη και να κλέψει τα φιλιά της 32χρονης.

Η ζωή της Ισινμπάγεβα είναι πλέον υπέροχη από οποιαδήποτε οπτική γωνία και να τη δει. Ευτυχισμένη μητέρα,  χαρούμενη σύζυγος και Βασίλισσα του Κλασικού Αθλητισμού.

Το ρωσικό άτι είναι έτοιμο να καλπάσει και πάλι στους στίβους.

Η όμορφη Ελένη δεν θέλει να καθίσει πάνω στα 28 παγκόσμια ρεκόρ της και είναι έτοιμη πετάξει στην κορυφή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Πεκίνου το ερχόμενο καλοκαίρι προς τέρψιν των θαυμαστών της.

Άλλους τους ικανοποιεί με ένα αυτόγραφο και άλλους με ένα της βλέμμα. Θανατηφόρο; Όχι, αυτό το κρατάει για τις αντιπάλους της, οι οποίες θα δουν και πάλι την πλάτη της.