X

Νικόλ Κυριακοπούλου, η επιστροφή! (βίντεο)

Η πρωταθλήτρια ανέβασε ένα στην προσωπική της σελίδα ένα βίντεο με την σκληρή δουλειά που έκανε για να επανέλθει στο κορυφαίο επίπεδο.

Ant1news

«Η επιτυχία δεν μετριέται από το αποτέλεσμα, αλλά από την προσπάθεια που καταβάλλεται», έχει γράφει η 232χρονη Νικόλ Κυριακοπούλου, για να συνοδεύσει το βίντεο που ανέβασε στο Facebook, για να δείξει την σκληρή δουλειά που έκανε για να επανέλθει σε αγωνιστική κατάσταση που της επιτρέπει να πρωταγωνιστεί σε κορυφαίο επίπεδο.. 

Στις 9 Ιουλίου του 2016 η Νικόλ Κυριακοπούλου αγωνίστηκε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, στο Άμστερνταμ κι ύστερα ταξίδεψε στο Ρίο, όπου όμως δεν αγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, λόγω τραυματισμού.

Ακολούθησε η γέννηση της κόρης της και η σκληρή δουλειά που κατέβαλε λίγους μήνες αργότερα η άλτρια, ώστε να επιστρέψει από τον προηγούμενο χειμώνα στους στίβους και μάλιστα δυναμικά, όπως έδειξε η επίδοση της στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, όπου συναγωνίστηκε την Κατερίνα Στεφανίδη και πήρε το ασημένιο μετάλλιο, με επίδοση μόλις τρία εκατοστά κάτω από το ατομικό της ρεκόρ.