X

Το γκράφιτι του πρίγκιπα Ουίλιαμ και η DJ Κέιτ Μίντλετον

Τις καλλιτεχνικές ανησυχίες τους ικανοποίησαν ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέμπριτζ κατά την επίσκεψη τους στην Αδελαΐδα.

Ant1news

Περισσότεροι από 5.000 άτομα είχαν κατακλύσει το στούντιο Northern Sound System της Αδελαΐδας για να δουν από κοντά το πριγκιπικό ζεύγος της Μεγάλης Βρετανίας. Η Κέιτ Μίντλετον έδειξε πως λατρεύει το βινύλιο και ασυναίσθητα άρχισε να χαϊδεύει τους δίσκους, όταν ο σύζυγός της την παρότρυνε: «Όλο δικό σου».

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ρωτήθηκε για τις μουσικές προτιμήσεις του και είπε πως του αρέσει η ροκ και η R&B. Όσο για το ποιο είδος αποφεύγει; «Δεν είμαι φαν του χέβι μέταλ», απάντησε ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου και πρόσθεσε χαμογελώντας: «Θα ήθελα να είμαι, αλλά δεν είμαι».

Στη συνέχεια ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέμπριτζ συνάντησαν καλλιτέχνες του δρόμου, που έχουν αναγάγει σε τέχνη το γκράφιτι. Ιδιαίτερα ο Ουίλιαμ έδειξε ενδιαφέρον για την ομάδα που αυτοαποκαλείται Aerosol Angels και δεν αντιστάθηκε στον πειρασμό να πάρει στο χέρι του ένα σπρέι και να βάλει κι ο ίδιος… ένα χεράκι.