X

Κατάπεσε η κατηγορία κατά του Φιλ Ραντ, ντράμερ των AC/DC

Ο εισαγγελέας έκρινε πως δεν ευσταθεί η κατηγορία από τη στιγμή που δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία.

Ant1news

Η είδηση ότι ο Φιλ Ραντ, ο ντράμερ του θρυλικού συγκροτήματος AC/DC, κατηγορείται ότι προσέλαβε πληρωμένους δολοφόνους για να σκοτώσει 2 ανθρώπους τον περασμένο Σεπτέμβριο, σοκάρισε τους φίλους τους συγκροτήματος και όχι μόνο, σε όλο τον κόσμο.

Το δυσκολότερο κομμάτι της περιπέτειας του Ραντ κράτησε μόλις μια μέρα, καθώς ο εισαγγελέας του δικαστηρίου στο οποίο παρουσιάστηκε χθες στη Νέα Ζηλανδία, αποφάσισε πως η κατηγορία δεν ευσταθεί από τη στιγμή που δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία για αυτήν.

Ο δικηγόρος του διάσημου μουσικού μετά την απόφαση του εισαγγελέα δήλωσε «αυτό το κατηγορητήριο για ηθική αυτουργία σε απόπειρα δολοφονίας ποτέ δεν θα μπορούσε να στηριχτεί. Η γνώμη του εισαγγελέα ήταν ότι οι κατηγορίες δεν μπορούν να στηριχτούν και αποσύρθηκαν μέσα σε 24 ώρες από την πρώτη εμφάνιση του κ Ραντ στο δικαστήριο».

 Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο συνήγορος του Ραντ αναφέρθηκε και στην ζημιά που έχει ήδη υποστεί ο πελάτης του, «ανυπολόγιστη ζημία από την περιττή και επιζήμια δημοσιότητα που απορρέει από τη σύλληψη και την αναφορά μια σοβαρής κατηγορίας η οποία ποτέ δεν ήταν δικαιολογημένη».

Δεν αποσύρθηκαν όμως όλες οι κατηγορίες οι οποίες βάραιναν τον μουσικό καθώς παραμένουν ακόμα οι κατηγορίες για απειλή κατά της ζωής τρίτων και κατοχή ναρκωτικών ουσιών (κάνναβης και μεθαμφεταμίνης).