X

Τετράχρονος εγκλωβίστηκε σε αυτόματο πωλητή για έξι ώρες (βίντεο)

Στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό του.

Ant1news

Μια περιπέτεια περίμενε ένα αγοράκι ηλικίας μόλις 4 ετών στη Μελβούρνη στης Αυστραλίας, όταν προσπάθησε να πάρει μπισκότα από τον αυτόματο πωλητή του ξενοδοχείου, όπου διέμενε με την οικογένειά του.

Το μικρό παιδί φαίνεται πως δεν ήξερε πως να χειριστεί το μηχάνημα, καθώς ήταν η πρώτη φορά που έβλεπε κάτι παρόμοιο, με αποτέλεσμα να παγιδευτεί το χέρι του από τον αντικλεπτικό μηχανισμό.

Ο πατέρας του μικρού Λίο, Άαρον Σόρτχάουζ είπε στο τηλεοπτικό δίκτυο «7 News» πως: «Μένουμε στο Arnhem Land, στη βόρεια περιφέρεια και δε νομίζω να έχει ξαναδεί ποτέ του αυτόματο πωλητή, οπότε όταν είδε τα μπισκότα Oreo και τα υπόλοιπα τον πλησίασε».

Οι διασώστες και οι πυροσβέστες, που έσπευσαν στο ξενοδοχείο, τόνισαν πως ήταν ένα εξαιρετικά δύσκολο και πολύπλοκο περιστατικό, καθώς το παιδί είχε τρομοκρατηθεί. Κατά τη διάρκεια των έξι ωρών, που διήρκεσε ο απεγκλωβισμός του μικρού Λίο, οι διασώστες προσπαθούσαν να τον απασχολήσουν δείχνοντας του κινούμενα σχέδια στα κινητά τους και δίνοντάς του παιχνίδια. Παρ' όλα αυτά, χρειάστηκε να του χορηγήσουν και ηρεμιστικά, καθώς το τετράχρονο αγοράκι ήταν εξαιρετικά φοβισμένο.

 

 

Ο πατέρας του Λίο, φάνηκε ανακουφισμένος μετά το τέλος του απεγκλωβισμού, ενώ τόνισε πως: «Ήταν πολύ δύσκολο να βλέπεις ένα τόσο μικρό ανθρωπάκι να ταλαιπωρείται για πεντέμισι ώρες».

Από την πλευρά του, ο πυροσβέστης Στιβ Γουότς, δήλωσε πως: «Στην πορεία μου, έχω κληθεί σε ανάλογα περιστατικά αρκετές φορές. Αυτό το συγκεκριμένο, όμως, ήταν αρκετά πιο περίπλοκο και αποτέλεσε πραγματική πρόκληση για εμάς».

Ο μικρός Λίο, οδηγήθηκε στο νοσοκομείο μετά τον απεγκλωβισμό του, αλλά η κατάστασή του κρίθηκε σταθερή.